Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin nu a primit bine vestea despărțirii dintre Theo Rose și nepotul său: „Deci sunt șocat. Începusem să mă gândesc când se căsătoresc”

Nea Mărin nu a primit bine vestea despărțirii dintre Theo Rose și nepotul său: „Deci sunt șocat. Începusem să mă gândesc când se căsătoresc”

Nea Mărin susține că a vorbit cu doar câteva zile în urmă cu nepotul său, însă Alex Leonte nu i-ar fi suflat o vorbă despre despărțirea de Theo Rose. Iată prin ce șoc a trecut vedeta!

Nea Mărin nu a primit bine vestea despărțirii dintre Theo Rose și nepotul său

Nea Mărin este unchiul lui Alex Leonte, cel ce a format un cuplu alături de Theo Rose, timp de 4 ani de zile. Acesta a povestit, după ce a aflat de despărțirea lor, că nepotul său nu i-a adus la cunoștință aceste detalii și că este pur și simplu șocat!

„Nu știu absolut nimic. Chiar am vorbit alaltăieri cu el, tot așa… cu ale noastre și nu mi-a zis nimic. Habar nu am. Eu sunt plecat de trei săptămâni, sunt aici la filmări și chiar am vorbit cu el zilele trecute, bine, de ale noaste, de ale familiei, dar nu l-am întrebat ce, cum…”, a mărturisit pentru cancan.ro. 

Acesta s-a declarat șocat în ceea ce-l privește pe Anghel Damian, cel ce i-a furat inima fostei partenere de viață a nepotului său, Alex Leonte!

„Deci sunt șocat. Ce chestie, frate… tot vorbeam cu ei așa, am prieteni și eu mai apropiați care au nevoie de ea să le cânte la evenimente și zicea că nu mai ia nimic, că joacă în filmul ăla, că nu știu ce. Și eu tot am discutat cu ei și… bă, hai mă totuși că vorbesc și eu acolo la PRO că îi cunosc și eu pe ăia, dacă e să termine filmările mai devreme, să se ducă la câte un eveniment… și am mai reușit așa că o scot de la filmări, dar nici cu gândul”, a mai declarat Nea Mărin, pentru aceeași sursă.

Nea Mărin: „Chiar o s-o sun și eu pe sora mea, să vedem”

Nea Mărin a mai spus public că se aștepta ca nepotul său și îndrăgita cântăreață să se căsătorească, dar că înțelege totuși că tinerii iau decizii radicale, în ziua de astăzi

„Asta e viața, ce te mai miră în ziua de azi după 20 de ani se despart cu copii, cu astea. Ăștia sunt tineri, viața asta e! Dar au ani buni… Eu, ce să zic… la un moment dat începusem să mă gândesc când se căsătoresc ei. Nu mă mai miră nimic că ce văd eu în jurul meu, stau numai între tineri și numai d-astea aud. Mi-ai dat o veste… Chiar o s-o sun și eu pe sora mea, să vedem”, a încheiat Nea Mărin (Marian Barbu), pentru sursa citată mai sus.

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează sursa de mai sus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: