Redactia.ro

Neymar a primit o amendă uriașă! Ce răspuns le-a dat francezilor

Neymar a primit o amendă uriașă

Neymar a primit o amendă uriașă! 375.000 de euro! Jucătorul nu a fost iertat de PSG. Patronul clubului, Nasser Al-Khelaifi încearcă din răsputeri să-l facă să plătească pentru comportamentul său. După ce clubul a remis un comunicat în care se spunea că vedeta Braziliei nu s-a prezentat la reunire şi nici la antrenament se pare că va primi o amendă uriaşă. Cel puţin aşa susţine cotidianul Marca.

Tatăl lui Neymar, nemulțumit

Neymar a primit o amendă uriașă, iar tatăl jucătorului spune că parizienii vor să se răzbune în condițiile în care au fost anunțați din timp că Neymar nu se va prezenta la club. Este implicat în mai multe acțiuni caritabile. Mai mult el participă la acţiuni ale Institutului Neymar din Brazilia, finanţat chiar de campioana Franţei. Cei 375.000 de euro reprezintă suma pe care ar fi trebuit să o primească ca bonus pentru bună purtare. Toți jucătorii de la PSG au această clauză în contract și pentru a încasa banii trebuie să fie punctuali, să nu rateze antrenamente și să participle la acțiunile clubului. Suma pe care ar fi trebuit să o primească Neymar este cu mult mai mare decât primesc ceilalți jucători.

A fost amendat, dar el se distrează

În timp ce presa din Spania anunța că a primit o amendă record, brazilianul se distrează la volei pe plajă în Sao Paulo. Chiar dacă în Franța este un scandal uriaș, el nu și-a schimbat deloc programul. În urmă cu mai bine de o lună, starul s-a accidentat acuzând o rupture parțială a unui ligament de la glezna dreaptă. Acum însă, se pare că este complet refăcut după accidentare.

Neymar nu vrea să se întoarcă în Franța

Brazilianul de 27 de ani nu-și mai dorește să revină în Franța unde a ajuns în vara lui 2017, pentru 222 de milioane de euro. La momentul respectiv a fost cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Acum, s-a înțeles cu catalanii pentru un o revenire, dar deocamdată francezii îi pun bețe în roate. În acest moment cota lui Neymar este de 180 de milioane de euro.

Citeste si: Djokovic exclus din lot de Petrescu! A fost prins cu o femeie în cameră