Redactia.ro
Home » Monden » Nicolas Cage va deveni tată a treia oară. Soția de 27 de ani este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată a treia oară. Soția de 27 de ani este însărcinată

GALERIE FOTO (2)Nicolas Cage va deveni tată a treia oară.

Fericire mare pentru Nicolas Cage! Starul hollywoodian va deveni tată a treia oară, tânăra lui soție fiind însărcinată. Iată cum au primit vestea ceilalți doi copii ai actorului, Weston (31) și Kal-El (16).

Nicolas Cage așteaptă să devină tată a treia oară

Relația cu mult mai tânăra lui soție, pe nume Riko Shibata, a fost una extrem de controversată, mai ales prin prisma diferenței de vârstă. Dar iată că echilibrul relației n-a fost în niciun fel perturbat de aceste intemperii, ci dimpotrivă. Cei doi se iubesc nespus, iar rodul iubirii lor va veni pe lume în primăvara acestui an.

Nicolas Cage (57) și soția lui (27) au confirmat pentru revista People faptul că vor deveni părinți. „Viitorii părinți sunt în culmea fericirii”, a fost mesajul pe care purtătorul de cuvânt al cuplului l-a transmis lumii întregi.

Actorul mai are doi copii din alte relații

În timp ce pentru Riko Shibata este primul copil, pentru Nicolas Cage este cel de-al treilea. El mai are un băiat, pe nume Weston Coppola Cage, în vârstă de 31 de ani, care provine din relația cu Christina Fulton, dar și un altul, pe nume Kal-El, în vârstă de 16 ani, făcut cu fosta soție, Alice Kim. În ceea ce-i privește, aceștia s-au declarat încântați că tatăl lor le mai face un frățior, cu toate că diferența de vârstă dintre ei va fi una semnificativă.

Nicolas Cage și cei doi băieți ai lui, în urmă cu câțiva ani
Nicolas Cage și cei doi băieți ai lui, în urmă cu câțiva ani

Cage și Shibata s-au întâlnit în Japonia, în 2020, pe când actorul filma la pelicula „Prisoners of Ghostland”, iar ea fusese aleasă pentru un rol minor. Din acel moment, relația lor s-a consumat pe repede înainte, cuplul căsătorindu-se în februarie 2021, în Las Vegas. Pe atunci, actorul confirma vestea cu mare veselie: „E adevărat, suntem foarte fericiți”. Aceasta e cea de-a 5-a căsătorie pentru celebrul actor de la Hollywood.

Nicolas Cage s-a căsătorit cu Riko în februarie 2021, în Las Vegas
Nicolas Cage s-a căsătorit cu Riko în februarie 2021, în Las Vegas
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: