Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry își botează fetița și se mărită, azi. Prima poza în rochie de mireasă  

Nicole Cherry își botează fetița și se mărită, azi. Prima poza în rochie de mireasă  

Cu doar o lună înainte să nască, artista a fost cerută de soție de către iubitul ei, Florin. Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de peste trei ani și se cunosc de mai bine de șapte ani. Florin are o afacere cu telefoane mobile și deține un magazin GSM. Tatăl cântăreței a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar relația dintre ei a decurs în mod natural.

Cântăreața este în culmea fericirii! Astăzi au loc cele mai importante evenimente din viața ei, atât botezul micuței cât și cununia. Totul a fost deja organizat, iar artista, împreună cu iubitul ei, Florin vor găzdui 300 de invitați.

 Nicole Cherry își botează fetița și se mărită, azi

Cea mai bună prietenă a cțntăreței, Mălina Avasiloaie, a povestit, pentru Antena Stars, tot ce se întâmplă în spatele pregătirii evenimentelor de astăzi:

„Avem emoții mari pentru Nicole, pentru Florin, care o să fie nașii noștri. Micuța Anastasia este o delicioasă și o frumoasă foc. Atâta îmi doresc, să nu plouă.

I-am zis lui Nico să fac o rugăciune pentru ea pentru că știu cât și-a dedicat timp pentru organizarea evenimentului ca să fiecare evenimente acolo la limită. Mi-ar părea rău să știu că-i strică vremea evenimentul”, a spus Mălina Avasiloaie.

 Nicole Cherry, petrecere cu 300 de invitați

Petrecerea va avea loc într-un local din Bolintin-Vale, deținut de către familia Bădălău.  Nicole a povestit că are emoții și că speră să iasă totul perfect:

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry pentru cei de la „Click.ro”.

Ce rochie poartă Nicole Cherry

Nicole Cherry a aples ca în această zi minuantă din viața ei să poarte o creație marca Cristina Săvulescu care a costat 918 euro (potrivit site-ului oficial al creatoarei de modă). Rochia are un decupaj lateral care o face pe Nicole să fie extrem de atrăgătoare în ziua cea mare!

Prietena cea mai bună a lui Nicole Cherry: „Nunta o lasă și ei la anul”

Aparent nunta religioasă, s-ar putea să aibă loc anul viitor, potrivit aceleași prietene:

„Avem chef de distracție, că n-am ieșit de mult timp. Suntem, oricum, în anturaj cu prieteni, cu familie și știm cum decurg petrecerile. Va fi botez plus cununie, nunta o lasă și ei la anul’, a declarat prietena lui Nicole Cherry pentru sursa citată.

 

.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: