Redactia.ro
Home » Monden » Noul iubit al Alexandrei Dinu are probleme cu legea

Noul iubit al Alexandrei Dinu are probleme cu legea

Încep problemele pentru Ziv Tetelman, noul iubit al Alexandrei Dinu, care se pare că are preocupări mult mai arzătoare decât relația cu jurata de la Românii au talent. Și asta pentru că milionarul este trecut ca inculpat într-un dosar cu (încă) socrul său Mircea Sandu.

După ce s-a despărțit de actorul și producătorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein, Alexandra Dinu a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre cu Ziv Tetelman, cel despre care se știe că oficial este încă soțul tenismenei Raluca Sandu și, deci, ginerele lui Mircea Sandu.

Însă altele sunt grijile milionarului Ziv Tetelman acum, mai ales că este în plin proces cu DIICOT.

Noul iubit al Alexandrei Dinu are probleme cu legea

Conform procurorilor DIICOT, în dosarul de constituire a unui grup infracțional organizat, Federația Română de Fotbal fiind partea vătămată, Ziv Tetelman, socrul său Mircea Sandu și Bogdan Petculescu sunt acuzați că au dat un tun de aproape 4 milioane de lei.

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2009 – 2010, cei trei inculpaţi au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituţii cu profil sportiv a sumei de 3.895.590 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii ilfovene Buftea. (…) În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepriză şi subantrepriză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituţia cu profil sportiv. O parte din aceste sume a revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma restituire împrumut asociat, dividende”, au explicat procurorii DIICOT, în dosarul trimis în judecată.

Ziv Tetelman, lovitură pentru DIICOT

Cu toate acestea, milionarul Ziv Tetelman înscrie o “primă lovitură” pentru DIICOT, demostrând în instanță că procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pentru niște prejudicii de care nici măcar ei nu sunt siguri, existând trei variante diferite de calcul al prejudiciului, așadar nimic sigur.

„Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Mircea Sandu, Tetelman Ziv Asher și Petculescu Bogdan Gabriel. Constată că în cuprinsul rechizitoriului există o neconcordanță între sumele reținute ca prejudiciu cauzat Federației Române de Fotbal ca efect al supraevaluării lucrărilor realizate la obiectivele Buftea I și Buftea II (f. 13 din rechizitoriu), fiind indicate trei variante de prejudiciu – 3.318.732 lei (potrivit raportului de expertiză extrajudiciară realizat în anul 2014); 3.511.482 lei (potrivit raportului de expertiză extrajudiciară din anul 2017); 2.324.377,76 lei (potrivit raportului de expertiză realizat în cursul urmăririi penale), fără a fi precizată varianta reținută de Parchet. (…) Constată că există o neconcordanță în cuprinsul rechizitoriului între sumele reținute ca prejudiciu cauzat Federației Române de Fotbal ca efect al supraevaluării lucrărilor (f. 13 rechizitoriu) și suma reținută ca obiect al infracțiunii de delapidare și, subsecvent, al infracțiunii de spălare de bani – 3.895.590,34 lei (f. 42-45 din rechizitoriu). Pune în vedere Parchetului să indice varianta reținută ca prejudiciu rezultat în urma supraevaluării, să lămurească contradicțiile indicate cu privire la suma reținută ca obiect al infracțiunilor de delapidare și spălare de bani, respectiv raportul dintre suma cu privire la care se reține că ar fi fost prejudiciată Federația Română de Fotbal ca efect al supraevaluării lucrărilor și suma de 3.895.590,34 lei reținută ca obiect al infracțiunilor de delapidare/spălare de bani”, au decis, ieri, judecătorii în cazul dosarului în care apar Ziv Tetelman și Mircea Sandu.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman, împreună?

Ziv Tetelman Alexandra Dinu au fost suprinși împreună, marți, de paparazzi. Și fără să pară că se sfiesc de ochii lumii, cei doi s-au afișat braț la brat la plimbare, ca doi îndrăgostiți.

Controversat este că toată lumea îl știe pe miliardarul evreu căsătorit cu tenismena Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, cel care apare și în dosarul DIICOT alături de Ziv Tetelman.

Cu toate acestea, Ziv Tetelman și Raluca Sandu nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare. Însă, niciunul dintre cei doi nu au confirmat public vreun posibil divorț.