Redactia.ro
Home » Monden » Nu au mai ținut cont de camere! Anna Lesko și George Piștereanu de la „Ferma”, declarații fără perdea

Nu au mai ținut cont de camere! Anna Lesko și George Piștereanu de la „Ferma”, declarații fără perdea

GALERIE FOTO (4) Nu au mai ținut cont de camere

Anna Lesko și George Piștereanu, mai apropiați ca niciodată. Concurenții de la Ferma 2020 nu pot sta departe de unul de celălalt nici când trebuie să facă munca în fermă. Deși fac parte din echipe diferite, Anna și George încearcă mereu să deschidă câte un subiect de discuție.

Nu au mai ținut cont de camere! Anna Lesko și George Piștereanu de la „Ferma”, declarații fără perdea

Anna Lesko și George Piștereanu sunt doi dintre concurenții de la Ferma 2020 cu cele mai amuzante momente. Cei doi au fost legați săptămâna trecută cu o sfoară, fiind nevoiți să doarmă împreună. Artista a povestit pe rețelele de socializare cum și-a petrecut noaptea alături de actorul din Vlad. “Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko.

Ei bine, se pare că aceștia au format o relație specială, având în vedere că ori de câte ori au ocazia, se tachinează. Piștereanu caută mereu atenția Annei și încearcă să deschidă o discuție cu ea, chiar dacă sunt din echipe diferite. De fiecare dată, discuțiile se transformă în propuneri, decente sau mai puțin decente. . „Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!”, i-a spus George artistei.

În interviul dat ediției anterioare, Anna a declarat că este sigură că George o place, ba chiar a recunoscut,la rândul ei că actorul nu îi este indiferent. „Sunt convinsă că George mă place și mie îmi place de el. Am avut o chimie”, a spus Anna Lesko despre George Piștereanu.

Anna Lesko , show inedit la Ferma 2020

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani și-a păstrat frumsețea unică, fiind una dintre cele mai frumoase soliste din România. Astfel, toți bărbați de la Fermă, roiesc în jurul ei. Stoica a declarat că Anna este o femeie puternică, capabilă să conducă un batalion întreg de bărbați. Artista a dovedit că poate fi și o femeie de casă, aceasta implicându-se în toate treburile din fermă. ”Anna Lesko este o femeie puternică, e capabilă să conducă un batalion întreg de bărbați, e o femeie pricepută, e o femeie foarte frumoasă și, în același timp, și gospodină”, i-a transmis Stoica.

Loading...