Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie de 2 metri și-a cunoscut iubirea vieții. Cum arată el?

O femeie de 2 metri și-a cunoscut iubirea vieții. Cum arată el?

GALERIE FOTO (11) o femeie de 2 metri

O femeie de 2 metri din Statele Unite ale Americii a fost șicanată toată viața ei din cauza înălțimii sale considerabile. An de an, tânăra se întreba dacă se va opri din crescut și dacă oamenii vor înceta să o privească drept o anomalie. La maturitate, singura dorință a fetei era să cunoască iubirea adevărată. Cum arată bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de ea?

O femeie de 2 metri, văzută de toți ca o „ciudățenie”

Atât în copilărie, cât și-n adolescență, Aly Stosz s-a luptat cu prejudecățile celor din jur. În timp ce prietenii ei încetau să crească în înălțime la 18 ani, ea a continuat să se înalțe. Așa a ajuns la 2.05. Toată viața a suportat ironiile celor din jur, copiii strigând-o „Godzilla”.

În cele din urmă, a învățat să se accepte și să trăiască cu ideea că e una dintre cele mai înalte femei din lume. La 27 de ani, a acceptat să lucreze ca model pentru fetișuri. N-a durat prea mult, căci sănătatea ei a avut de suferit: „Ridicam un bărbat care cântărea 86 de kilograme iar eu purtam tocuri. Suprafața era foarte lucioasă iar eu am alunecat și mi-am rupt o gleznă. Am decis la acel moment să mă opresc.”

Cum arată bărbatul care o iubește

Visul fetei a fost dintotdeauna să trăiască o poveste de dragoste. Cum la adolescență deja avea o înălțime considerabilă, lui Aly i-a fost foarte greu să cunoască pe cineva. Până la vârsta de 30 de ani, însă, fata și-a cunoscut adevărata iubire. Este vorba despre Sean Webb, chiar antrenorul său de fitness, care e mai scund decât ea cu 13 centimetri.

Aly și-a găsit iubirea

S-au cunoscut într-o pizzerie și spune că este, pur și simplu, fermecat de frumusețea ei. „Ador să fiu cu ea pentru că este o persoană minunată”, spune Sean despre iubita sa.

Citește și Când a aflat cine era chelnerița la care a țipat, a fugit de rușine

Loading...