Redactia.ro
Home » Știri » O femeie însărcinată s-a dus să își facă un RMN, dar a trăit șocul vieții ei! Imaginile care au îngrozit-o, virale peste noapte FOTO

O femeie însărcinată s-a dus să își facă un RMN, dar a trăit șocul vieții ei! Imaginile care au îngrozit-o, virale peste noapte FOTO

O femeie însărcinată s-a dus să își facă un RMN, dar a trăit șocul vieții ei! Imaginile care au îngrozit-o, virale peste noapte FOTO

O femeie însărcinată s-a dus să își facă un RMN, dar a trăit șocul vieții ei! Imaginile care au îngrozit-o au devenit virale peste noapte! Iată toate detaliile!

O femeie însărcinată s-a dus să își facă un RMN, dar a trăit șocul vieții ei

O femeie însărcinată s-a dus să-și facă un RMN pentru a verifica starea bebelușului ei nenăscut, dar a fost extrem de șocată de imaginile terifiante pe care le-a văzut. Așteptările sale erau să descopere o nouă perspectivă asupra copilului ei, să vadă trăsăturile delicate ale feței, mâinile și ochii micuțului. Cu toate acestea, scanarea RMN a produs rezultate cu totul diferite.

„Scanarea RMN a fătului este recomandată pentru evaluarea anomaliilor din creier, coloana vertebrală și corpul copilului”, potrivit informațiilor furnizate de Spitalul de Copii din Philadelphia, relatează gandul.ro.

Imaginile care au îngrozit-o, virale peste noapte

Această procedură folosește câmpuri magnetice și unde radio pentru a crea imagini transversale ale corpului într-un mod detaliat. Cu toate acestea, imaginea rezultată diferă considerabil de ecografia tradițională, ceea ce poate provoca o stare de șoc pentru părinți, dar este perfect normală în rândul gravidelor.

Este important de menționat că imaginile RMN-ului fătului au un aspect inedit și diferit de cele obișnuite. Aparatul RMN emite vibrații specifice și creează imagini care pot părea înspăimântătoare, dar doctorii susțin că este perfect normal.

Nu de puține ori, aceste imagini sunt distribuite pe rețelele de socializare, devenind virale într-un timp foarte scurt. Acest lucru poate duce la panică și îngrijorare în rândul utilizatorilor, deoarece imaginea bebelușului poate părea ireală, chiar înspăimântătoare.

Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că aspectul înfricoșător al imaginilor RMN nu reflectă starea de sănătate a copilului. Imaginile obținute în timpul scanării pot prezenta uneori distorsiuni sau deformări, care nu sunt relevante în ceea ce privește dezvoltarea normală a fătului. Este esențial ca interpretarea acestor imagini să fie făcută de medici specializați, care pot evalua corect situația și pot oferi informații pertinente și detaliate părinților. Deși imaginile terifiante ale unui RMN fetal pot provoca o stare de șoc, este important să se înțeleagă că acestea nu reprezintă realitatea.

Sursa foto: babystem.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: