Redactia.ro
Home » Știri » O mare vedetă a Turciei, găsită în viață printre dărâmături. Primele detalii despre starea celebrității care a stat ore întregi între ruine: „Ne rugăm pentru Christian Atsu!”

O mare vedetă a Turciei, găsită în viață printre dărâmături. Primele detalii despre starea celebrității care a stat ore întregi între ruine: „Ne rugăm pentru Christian Atsu!”

GALERIE FOTO (8) O mare vedetă a Turciei, găsită în viață printre dărâmături. Primele detalii despre starea celebrității care a stat ore întregi între ruine: „Ajutați-ne, vă rog!”

Cutremurele din Turcia au provocat o mulțime de pagube și continuă să facă ravagii, după ce astăzi a mai avut loc o replică. O mulțime de persoane au fost date dispărute, printre care și o mare vedetă turcă, pentru care autoritățile s-au mobilizat. Din fericire, marele sportiv a fost găsit în viață, dar a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile grave suferite în urma incidentului.

Christian Atsu, găsit în viață sub dărâmături

Pe lângă miile de persoane care și-au pierdut viața sau au fost grav rănite în urma cutremurelor din Turcia, există o mulțime de oameni despre care nu se știe nimic și pe care autoritățile și familiile i-au dat dispăruți. Printre aceștia se numără și Christian Atsu, atacantul ghanez al celor de la Hatayspor, care a stat prins ore întregi între dărâmături. Clubul sportiv la care activează este principalul club din Hatay, unul dintre orașele afectate grav de cutremure. Asociația de Fotbal din Ghana a făcut tragicul anunț imediat ce autoritățile au intrat în alertă.

„Ne rugăm pentru Christian Atsu și victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Continuăm eforturile noastre de a contacta oficialii Hatayspor și ai Federației Turce de Fotbal, având în vedere situația dificilă,” se arată în mesajul Asociației de Fotbal din Ghana.

Din primele informații oferite de surse importante, sportivul în vârstă de 31 de ani a fost găsit în viață, după lungi căutări. Reprezentanții echipajelor de salvare au declarat că se afla la etajul nouă au unei clădiri care, din cauza seismelor puternice, a fost complet distrusă.

Christian Atsu a suferit răni severe și primește îngrijiri medicale

Publicația Barstool Football a anunțat că atacantul Christian Atsu a fost găsit în viață printre dărâmături și transportat de urgență la spital. Din primele informații, starea fotbalistului ar fi una stabilă, dar prezintă răni severe la piciorul drept și are dificultăți de respirație.

„Chirstian Atsu a fost găsit în viață și salvat dintre ruine și transportat la spital, după ce a suferit răni la piciorul drept și dificultăți de respirație.”, a relatat Barstool Football pe Twitter.

Clubul său nu a confirmat încă vestea și nu a făcut declarații în acest sens, dar surse importante din Turcia au vorbit despre acțiunea de salvare a atacantului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: