Redactia.ro
Home » ADEVARUL » O nuntă atipică în Philippine. Un mire și două mirese

O nuntă atipică în Philippine. Un mire și două mirese

GALERIE FOTO (2) nuntă atipică

O nuntă atipică din Philippine a ajuns pe primele pagini ale tuturor ziarelor din lume. Asta din cauza fotografiilor surprinse la eveniment, în care apar două mirese și un mire. Cum de s-a întâmplat una ca asta și ce au zis invitații lor?

O nuntă atipică i-a lăsat pe toți muți de uimire

Un bărbat din Philippine s-a căsătorit cu două femei în aceeași zi. Cum a fost posibil? Ei bine, bărbatul e de origine musulmană, iar aceștia au voie să se căsătorească cu câte femei vor ei, atâta vreme cât le pot întreține. Iar acest bărbat s-a gândit să se căsătorească cu două femei deodată. Așa se face că două femei au îmbrăcat în același timp rochia de mireasă și i-au jurat iubire și credință toată viața.

Cum s-a aflat de nunta lor

Unul dintre invitați, care era chiar rudă cu mirele, a postat imaginile inedite pe rețelele de socializare. Unchiul bărbatului a fost fericit și mândru de momentul fericit din viața nepotului său, așa că a postat fotografiile inedite pe Facebook. În scurt timp, imaginile au ajuns virale, grație atitudinii celor două femei în rochii de mireasă.

nuntă atipică

Oameni din întreaga lume blamează poligamia, deși aceasta e o practică comună la musulmani. Internauții spun că fotografia arată cât se poate de clar că cele două femei nu sunt fericite deloc într-o zi în care ar fi trebuit să radieze de fericire. Voi ce credeți?

Citește și Surpriza de proporții a unui bărbat care a venit acasă mai devreme

Loading...