Redactia.ro
Home » Stil de viață » O recunoști? Blonda, care fura inimi într-un serial celebru, s-a schimbat total. Este departe de imaginea ei din prima tinerețe

O recunoști? Blonda, care fura inimi într-un serial celebru, s-a schimbat total. Este departe de imaginea ei din prima tinerețe

GALERIE FOTO (3)

Elizabeth Berkley a fost idolul unei generații întregi, după ce a jucat în serialul ”Salvați de clopoțel”. Frumoasa vedetă, în vârstă de 50 de ani, este departe de imaginea ei din prima tinerețe. Iată cum arată acum! Nimeni n-a mai recunoscut-o.

Cum arată acum Elizabeth Berkley

Aceasta a interpretat-o pe blonda Jessie Spano, în serialul ”Salvați de clopoțel”, care a făcut ravagii la vremea lui. Recent, cunoscuta actriță a fost surprinsă în Santa Monica, Los Angeles, unde nimeni nu a recunoscut-o. Asta pentru că anii au trecut, iar ea s-a transformat de-a binelea. Vedeta a luat câteva kilograme bune în plus, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni.  Actrița, care făcea ravagii în filmul Showgirls, din anul 1995, i-a lăsat pe toți cu gura căscată, pentru că nu mai arată cum o știam noi.

Cine este Elizabeth Berkley

Berkley s-a născut și a crescut în Farmington Hills, o suburbie nordică a orașului Detroit, situată în bogatul Oakland County, Michigan. Este fiica lui Jere, proprietar al unei afaceri cu coșuri speciale pentru cadouri, și a lui Fred Berkley, avocat. Ea are un frate mai mare, Jason. A fost crescută într-o familie de evrei conservatori. S-a născut cu heterocromie parțială, o afecțiune a irisului de culori diferite; ochiul ei drept este jumătate verde și jumătate maro, iar ochiul stâng este tot verde. A absolvit în 1990 Liceul North Farmington din Farmington Hills, după ce a urmat cursurile Școlii Cranbrook Kingswood, o școală privată din Bloomfield Hills.

De la o vârstă fragedă, a dansat și a exersat într-o cameră pe care părinții ei i-au amenajat-o în subsol. A dat o audiție pentru rolul principal din filmul Annie. Când a devenit interesată să urmeze dansul în mod profesionist, a călătorit la New York City pentru a se antrena cu dansatori și coregrafi. A jucat în mai multe baleturi, inclusiv Lacul lebedelor, iar în 1983 a apărut în câteva musicaluri.

Elizabeth Berkley este actrița care a devenit celebră în producția Saved By The Bell, alături de Tiffani Amber Thiessen. Serialul a fost pe post din 1989 până în 1993, însă Elizabeth a avut cel mai bun rol din cariera ei, în filmul Showgirls din anul 1995. Filmul Showgirls a fost regizat de Paul Verhoeven dintr-un scenariu de Joe Eszterhas. Aceștia au colaborat și la thrillerul erotic Basic Instinct. Acum doi ani, Elizabeth Berkley s-a întors la franciza Saved By The Bell pentru reboot-ul serialului, difuzat de canalul de streaming Peacock, însă acesta a fost anulat în luna mai a acestui an, după doar două sezoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini