Redactia.ro
Home » Știri » O tânără din București, călcată de autobuz și lăsată să agonizeze de către polițiști

O tânără din București, călcată de autobuz și lăsată să agonizeze de către polițiști

o tanara din bucuresti

Întâmplare fără precedent în București! O tânără din București fost călcată de un RATB, apoi lăsată să moară de oamenii legii. Explicația halucinantă? N-au știut că încă e în viață, motiv pentru care n-au urmat protocolul de salvare al victimei.

O tânără din București, la un pas să-și piardă viața

Un caz șocant a ieșit la iveală, astăzi, în presa autohtonă. O tânără din București, care urma să împlinească 18 ani, a fost călcată de un autobuz, iar mai apoi lăsat să agonizeze. Iar asta pentru că polițiștii care au ajuns primii la fața locului au constatat decesul, înainte de a-i urmări semnele vitale ale fetei, măcar.

Ariana, o tânără de aproape de 18 ani, a stat aproape 30 de minute, în viață, sub un autobuz, cu dureri inimaginabile. Fiind inconștientă, nimeni nu și-a dat seama că tânăra e încă în viață și că e vital intervenția echipajului de urgență.

Sora ei a fost cea care i-a salvat viața

Potrivit unor informații, sora tinerei a ajuns în 25-30 de minute la locul accidentului și a chemat salvare, nevăzând niciuna la fața locului. Astfel, viața tinerei a putut fi salvată. Toata isprava a fost povestită de mama fetelor pe rețelele de socializare.

„În momentul acela s-a declanșat PANICA. Ariana nu mai era conștientă, corpul său era mai mult sub autobuz, lumea striga la ea, dar, nu avea nicio reacție…. Au venit “minunații “ domni de la Poliția Română, care nu s-au obosit sa facă prea multe lucruri, deoarece își imaginau ca este “MOARTĂ”, fără ca măcar sa îi ofere primul ajutor sau să încerce să-i ia pulsul. Surpriza a fost că atunci când sora Arianei a ajuns la un interval de 25-30 de minute de la accident, ambulanța nu sosise…. 25-30 de minute in care Ariana putea să moară, pentru că unii sunt oameni doar cu numele și dacă sunt îmbrăcați in uniformă se transformă. În ce? Habar nu am…”, a povestit mama fetei.

A fost odată ca niciodată , într-un regat nu prea îndepărtat , numit București , o prea frumoasă fată pe nume Ariana….

Publicată de Gigy Mihai pe Joi, 29 august 2019

 

Citește Gest simbolic, pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de școală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini