Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără din Rusia șochează! De ce s-a căsătorit cu acest bărbat

O tânără din Rusia șochează! De ce s-a căsătorit cu acest bărbat

De cum îi vezi de mână pe cei doi, ai spune că sigur e dragoste din interes! Însă, tânără din imagine care este originară din Rusia și poartă numele de Isabel, contrazice aparențele. Ea susține cu vehemență că s-a căsătorit din dragoste cu bărbatul mai mic decât ea de înălțime, destul de vizibil.

O tânără din Rusia șochează! De ce s-a căsătorit cu acest bărbat

Mulți o acuză că s-a căsătorit din interes! Însă, Isabel neagă acest lucru. Tânăra rusoaică susține că nu s-a îndrăgostit de averea colosală a pakistanezului pe care-l ține de mână ca pe un copil, ci chiar de propria lui persoană, informează sport.ro.

Zahid Ali Khan are o avere estimată la 740 de milioane de dolari. Deși este foarte mic de înălțime, pare că i-a cucerit inima frumoasei blondine din Rusia.

Poate ca nu e foarte inalt, dar e grijuliu, intelegator si ma iubeste”, a declarat Isabel despre bărbatul din Pakistan.

Tânăra rusoaică a șocat pe toată lumea și când a mărturisit, potrivit unor declarații pe rețelele de socializare, că atunci când l-a întâlnit pe Zahid Ali Khan a fost dragoste la prima vedere!

“L-am iubit pentru caracterul său puternic și atractiv. El este tandru, înțelegător și mă iubește. Nu-mi pasă de cele 740 de milioane de dolari pe care acesta le moștenește… “, ar fi explicat tânăra Isabel.

Eudoxie Yao, regina africană cu posterior de 2 metri, destin similar cu tânăra rusoaică

Isabel nu este singura care stârnește bănuieli că ar avea o relație din interes. Eudoxie Yao, o tânără din Africa și care a devenit celebră datorită posteriorului său uriaș, are un partener la fel de mic de înălțime, fiind vorba de artistul guinean Grand P .

Însă, în ciuda oricăror diferențe extrem de vizibile între cei doi îndrăgostiți, se pare că artistul știe să o răsfețe pe jumătatea sa cu obiecte de lux și mașini scumpe.

Future husband of Ivorian Eudoxie Yao, "plans to run for the presidency of Guinea" - Archyde

Eudoxie Yao este controversată nu doar din cauza relației cu bărbatul din imagine, ci și pentru că nu vrea să-și reducă din dimensiunile posteriorului și bustului. Tânăra mulatră este mândră de formele sale.

„Oamenii sunt șocați când mă văd. Îmi place să mă laud cu ce am și cred despre mine că sunt ultra sexy. Întotdeauna am fost așa. Surorile mele mai mari au fundurile și mai mari decât al meu. Întotdeauna am fost naturală. Am încercat să scap de grăsimea de pe brațe, dar totul e 100% natural. Nu țin niciun regim, mănânc tot ce vreau. Nu am avut nicio operație niciodată în viață. În mod normal oamenii care arătă ca mine s-ar acoperi din cap până în picioare. Eu nu vreau să fac asta. Îmi place să-mi arat formele și asta șochează. Așa am devenit cunoscută”, a declarat Eudoxie Yao.

În prezent, însă, lucrurile nu stau prea bine pentru celebrul cuplu. Există zvonuri că cei doi îndrăgostiți sunt pe cale să lase în urmă povestea lor de dragoste și să se despartă.

Artistul guinean Grand P este cel acuzat de infidelitate, iar soția sa Eudoxie Yao ar fi devastată în urma aflării acestei vești. Așa se face că îndrăgitul cuplu care a uimit pe toată lumea de pe Internet din cauza diferențelor mari dintre ei ar cam avea zilele numărate.

„Logodnicul meu Grand P apare cam prea mult cu alte fete pe social media. Sincer, nu apreciez. Nu poți să te prefaci că iubești o femeie, să fii într-o relație cu ea și să te afișezi în ipostaze tandre de îndrăgostiți cu altele pe rețelele sociale, mai ales când logodnica ta este și ea foarte activă pe social media. Socrii mei din Guineea au observat-o și ei acest lucru, dar nimeni nu se plânge…”, a declarat Eudoxie Yao, la sfârșitul lunii februarie, pentru Afrik.com.