Redactia.ro

O vedetă PRO TV a divorțat în mare secret

GALERIE FOTO (2)

Toamna anului 2019 vine la pachet cu un nou divorț surprinzător în showbizul românesc. O vedetă PRO TV a divorțat în mare secret.

E de puțin timp pe micile ecrane, însă juratul PRO TV știe de prețul plătit de celebritate. De aceea, el și-a dorit ca sfârșitul mariajului său să fie cât mai puțin mediatizat. Divorțul a avut loc în spatele ușilor închise, din dorința de a păstra neștiute cât mai multe detalii legate de separarea lor.

O vedetă PRO TV a divorțat în secret

Celebrul bucătar Samuel Le Torriellec, cunoscut grație rolul de jurat în emisiunea „Masterchef”, a pus punct mariajului. El și soția sa, Georgiana, au decis să divorțeze în secret după ce relația lor tumultuoasă a ținut primele pagini ale mai multor ziare de scandal. Juratul „Masterchef” le-ar fi cerut magistraților discreție totală, temându-se de divulgarea unor informații compromițătoare în presă.

Juratul trăiește deja o altă poveste de iubire

În timp ce divorțul de-abia s-a pronunțat, juratul trăiește o altă poveste de iubire. Acesta este într-o relație cu doctorița Roxana, care la rândul ei a fost căsătorită până nu demult. Aceasta din urmă i-a intentat divorț soțului ei anul trecut, la doar o lună după ce l-a cunoscut pe Samuel. De curând, juratul și medicul și-au oficializat relația, afișându-se în public în calitate de cuplu.

Citește și Oana Andoni a născut. Vedeta a devenit mamă a doua oară

Loading...