Redactia.ro

Oana Andoni a născut. Vedeta a devenit mamă a doua oară

oana-andoni-a-nascut

Fericire fără margini în trustul PRO. Oana Andoni a născut o fetiță perfect sănătoasă, devenind mamă a doua oară. Vestea a fost făcută chiar de către fericita mămică.

Oana Andoni a născut o fetiță

Familia știristei s-a mărit. Astăzi, Oana Andoni a născut o fetiță care a primit nota 10 la naștere. Din primele declarații, atât mămică, cât și fetița, sunt perfect sănătoase și abia așteaptă să ajungă acasă.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a declarat Oana Andoni, pentru PRO TV.

Oana Andoni, mamă a două fetițe

Vedeta TV mai are o fetiță, pe nume Erica. Știrista și-a dorit tare mult ca familia să se mărească, iar vestea că a rămas însărcinată din nou a bucurat-o nespus.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, mărturisit Oana Andoni, potrivit CANCAN.ro.

Citește și Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Loading...