Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele! Cum arată vedeta în rochie mulată

Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele! Cum arată vedeta în rochie mulată

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele! Cum arată vedeta în rochie mulată

Oana Roman a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus, iar acum arată spectaculos! Vedeta și-a șocat fanii după ce a apărut pe internet îmbrăcată într-o rochie mulată. 

Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România! Aceasta a fost deseori subiectul multor critici din mediul online pentru faptul că avea câteva kilograme în plus. Chiar și așa, nu s-a lăsat înfluențată de gurile rele și a devenit și mai puternică!

Acum, fiica lui Petre Roman arată impecabil și atrage privirile tuturor după ce a reușit să slăbească 20 de kilograme. Astfel, vedeta este un exemplu pentru multe femeie care își doresc să aibă o siluetă așa cum vor și care să le ajute să poarte toate acele piese vestimentare pe care nu îndrăznesc să le îmbrace.

După o luptă grea cu kilogramele în plus, Oana Roman a reușit acum să ajungă la niște forme demne de invidia tuturor doamnelor și domnișoarelor. Fosta soție a lui Marius Elisei a slăbit spectaculos de mult și, în ciuda criticilor care apar la adresa sa, continuă să o facă. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă a reușit să-și îndeplinească și un vis de demult, cel de a purta o rochie mulată.

Recent, fiica lui Petre Roman a împărtășit cu fanii din mediul online mai multe fotografii cu ea îmbrăcată într-o rochie furou. În imagini, Oana Roman arată impecabil și radiază din cap până în picioare. Cu dietă, proceduri corporale și un stil de viață sănătos, fvedeta a câștigat lupta cu kilogramele în plus.

”Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Într-un an și cateva luni am făcut proceduri și tin dietă. Țin post intermitent care presupune să nu mănânc nimic timp de 16 ore și beau un ceai care mă ajută foarte mult”, a scris vedeta la descrierea pozei.

Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele! Cum arată vedeta în rochie mulată

Oana Roman a fost acuzată că își editează pozele

Chiar dacă este în cea mai bună formă a ei, vedeta nu scapă de gurile rele. De când a reușit să slăbească considerabil aceasta a fost acuzată că își editează fotografiile pentru a arăta mai bine și de fapt ea arată mult mai rău în realitate.

Sătulă până peste măsură de cei care susțin că aceasta și-ar edita și modifica corpul în poze, Oana Roman nu s-a mai putut abține și a avut o reacție acidă la adresa cârcotașilor. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta le-a spus tuturor că unii oameni nu au capacitatea de a face diferența.

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre. Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație. Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența. Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.