Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, dezvăluire emoționantă despre revederea cu Petre Roman! Vedeta este mândră de ceea ce a realizat

Oana Roman, dezvăluire emoționantă despre revederea cu Petre Roman! Vedeta este mândră de ceea ce a realizat

Oana Roman, dezvăluire emoționantă despre revederea cu Petre Roman! Vedeta este mândră de ceea ce a realizat

Oana Roman a făcut o dezvăluire emoțioanantă despre revederea cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a fost foarte impresionată de cât de bine arată acesta. 

Oana Roman, dezvăluire emoționantă despre revederea cu Petre Roman

În urmă cu două zile, Oana Roman și-a revăzut tatăl după foarte mult timp, iar momentul a fost unul extrem de important în viața vedetei. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre tot ceea ce a însemnat prezenta lui Petre Roman în casa ei, unde nu mai fusese niciodată.

Pe lângă faptul că a fost la fel de impresionată ca restul lumii de cât de bine arată acesta la vârsta de 75 de ani, vedeta a mărturisit că momentul revederii i-a adus o mare satisfacție personală din mai multe motive.

Vedeta susține că tatăl ei a fost foarte impresionat de tot ceea ce a realizat, dar în special de casa pe care o are acum. Când a văzut reacția tatălui ei, a fost momentul în care și-a dat seama că a ajuns acolo unde a visat.

”Nu ne mai văzusem de anul trecut din toamnă. Pentru că el nu a mai fost la noi de când ne-am mutat. Eu îmi doream foarte mult să vină să vadă casa, să-i arăt ce am reușit să fac. Am avut bucuria că a venit, dar am avut poate una dintre cele mai mari satisfacții din viața mea în momentul în care tata a venit și s-a uitat la grădină, la curte, la teren, la casă și a spus ” Wow, ce casă ai!” și i-am spus ”Tată, să știi că eu am visat să am puterea într-o zi să am o casă, care să fie a mea, nu cu chirie, la fel ca cea din Gogol”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman a postat o fotografie în care apare alături de politician în curtea casei ei. Internauții au fost șocați de cât de bine se ține Petre Roman la vârsta de 75 de ani. Mândră, la rândul ei de acesta, Oana spune că fizicul lui se datorează stilului de viață extrem de echilibrat pe care îl are.

Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

”Omul este highlander (nemuritor). Faptul că are viața asta atât de disciplinată contează foarte mult”, a spus Oana.

Oana Roman a avut o copilărie grea

Oana Roman a vorbit despre cea mai mare durere pe care a trăit-o în copilărie, atunci când tatăl său s-a înstrăinat de ea. Când era foarte mică, Petre Roman i-a fost aproape, dar apoi acesta s-a dedicat vieții profesionale.

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez, pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.