Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce ar fi fost ”lăsat” pe afară de ea. Ce a putut să-i spună vedeta, în văzul lumii

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce ar fi fost ”lăsat” pe afară de ea. Ce a putut să-i spună vedeta, în văzul lumii

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman n-a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replică partenerului ei de viață, după ce acesta a susținut public că a fost ”lăsat” pe afară cu fiica lui de către vedeta. Asta după ce Oana ar fi plecat în oraș cu o prietenă, iar Marius Elisei și Isa nu ar fi avut cheie să intre în locuința, unde erau cazați.

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei

Oana Roman a ținut să lămurească lucrurile, deși a spus că nu are de ce să facă acest lucru. Totuși, fiica lui Petre Roman susține că nu ea nu ar fi răspuns la telefon, ci Marius. Asta pentru că vedeta și-ar fi anunțat de nenumărate ori partenerul de viață că urmează să plece de acasă. În tot acest timp, Marius Elisei nu i-ar fi răspuns la telefon. Oana a postat și mesajele, inclusiv apelurile, pentru a demonstra public că nu ea i-a ”lăsat” pe afară, așa cum susținea într-o postare, Marius Elisei.

Nu-mi place să mă justific, pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubește mult scandalul, deși eu niciodată nu am făcut scandal și nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că este cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Și câte mesaje am scris. Se știa și unde sunt și cu cine. Și cu asta am încheiat definitiv orice discuție despre acest subiect. Mulțumesc.”, a scris Oana Roman pe InstaStories. Apoi, a arătat mesajele cu Marius.

Ce spunea Marius Elisei

”Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.”, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare. Postarea a fost ștearsă ulterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: