Redactia.ro
Home » Știri » Obiectele pe care Gheorghe Dincă le-a păstrat de la fiecare victimă

Obiectele pe care Gheorghe Dincă le-a păstrat de la fiecare victimă

GALERIE FOTO (2) obiectele gasite gheorghe dinca

Gheorghe Dincă nu este un criminal tipic, după cum au sesizat și psihologii care i-au analizat faptele.Potrivit unor informații recente, criminalul din Caracal păstra, cu intenție, câteva obiecte personale ale victimelor sale. Iată, așadar, ce obiecte s-au găsit în curtea și casa lu Dincă.

Obiectele pe care Gheorghe Dincă le-a păstrat de la fiecare victimă

Cele mai recente dezvăluiri ale anchetei sunt referitoare la unele obiecte neobișnuite care s-au găsit în casa lui Gheorghe Dincă. Aparent, este vorba despre niște bijuterii, care i-ar fi aparținut victimelor sale.

Anchetatorii au descoperit mai mulți cercei și inele, unele aparținând Alexandrei Măceșanu. Despre altele, însă, nu se știe proveniența lor, doar se bănuie că ar fi vorba despre accesorii purtate de alte posibile victime ale bărbatului din Caracal.

Lista obiectelor găsite în casa lui Gheorghe Dincă

S-au găsit, așadar, mai multe accesorii, de tip gablonț și nu numai, care prezentau urme de ardere. Printre acestea s-au identificat trei inele, un lănțișor de damă, două alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică dreptunghiulară ce părea a fi parte dintr-un pandativ, dar și o bucată similară unei monturi de inel, ce fusese ars.

În autoturismul criminalului de Caracal s-a găsit, de asemenea, un cercel ce a fost identificat ca aparținând Alexandrei Măceșanu. Un alt cercel, argintiu, prevăzut cu pietre albe, a fost găsit pe podeaua autoturismului, în dreptul scaunului din față, dreapta. Un altul era din plastic, de culoare neagră, a fost recuperat de pe podeaua mașinii, în spate.

Citește și Cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă, posibil un vecin cu mâinile arse

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini