Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pare incredibil, dar e adevărat! Ce a fost surprinsă făcând această femeie la plajă? E genial, o să râzi cu lacrimi

Pare incredibil, dar e adevărat! Ce a fost surprinsă făcând această femeie la plajă? E genial, o să râzi cu lacrimi

O femeie a ajuns vedetă în mediul online, după ce a fost surprinsă pe litoral în timp ce își aplica loțiune folosindu-se de un obiect inedit.

Cu ce și-a aplicat o femeie loțiunea de plajă

Un videoclip surprins pe litoral a făcut înconjurul internetului, după ce protagonista a fost surprinsă în timp ce-și aplica loțiune de plajă cu un obiect inedit.

Celor prezenți la plajă nu le-a venit să creadă atunci când au văzut la ce apelează femeia pentru a se proteja de razele puternice ale soarelui.

Mai exact, în imaginile apărute pe internet, femeia stă pe un cearșaf, direct pe nisip, și își aplică loțiunea de protecție solară folosindu-se de un trafalet.

A ajuns virală în mediul online

Pesemne, doamna în cauză era singură la plajă, așa că nu a găsit nicio altă modalitate de a face asta. Gestul său, însă, a făcut-o vedetă în mediul online, mulți amuzându-se de inventivitatea ei. Un roman a parodiat videoclipul cu ea și a stârnit râsul tuturor. „Alo! Bună ziua! Mă interesează vreo 10 trafaleți. Poftim? Nu acasă. Vrea nevastă-mea la mare anul ăsta și vreau să se protejeze de razele solare. Da, într-adevăr, nevastă-mea e cam mare.”, poate fi el auzind spunând într-un TikTok.

Nu toți, însă! Au fost destui și care spun că femeia a găsit un truc perfect și că îl vor aplica și ei.

„Ce idee bună. O să încerc și eu asta, când nu va fi soțul meu prin preajmă”, a scris o persoană.

„Nu înțeleg și nu voi înțelege niciodată oamenii care se prăjesc toată ziua la plajă.”, a conchis altul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: