Redactia.ro
Home » Știri » Pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă. Bărbatul ar avea probleme psihice și i-ar fi șicanat constant

Pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă. Bărbatul ar avea probleme psihice și i-ar fi șicanat constant

Pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă. Bărbatul ar avea probleme psihice și i-ar fi șicanat constant

Iată pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă de la Bran. Bărbatul ar avea probleme psihice și i-ar fi șicanat constant!

UPDATE 18:00, 16 ianuarie: Polițiștii au așteptat ore în șir în fața locuinței suspectului până au primit un mandat de arestare din partea procurorilor. Anchetatorii au negociat cu individul, care s-a baricadat în podul casei şi i-a ameninţat cu un cuţit pe agenţi.

În cele din urmă, suspectul, rudă cu victimele, a fost scos în cătușe din locuință și dus în arest. Bărbatul a fost anchetat ore în șir și va rămâne în arest până la terminarea anchetei.

Știre inițială

Nicu și Alexandra Pepene au fost găsiți morți în casă

Nicu Pepene în vârstă de 38 de ani era angajat SMURD în Moeciu, iar soția lui, Alexandra, în vârstă de 32 de ani era asistentă medicală la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Cei doi au fost găsiți morți în casă, la Bran, în satul Șimon de către cumnata băbatului care susține că ușa de la intrare era spartă cu un topor. Totodată, femeia nu înțelege cine le-ar fi făcut rău, deoarece erau niște „copii deosebiți”. Cuplul a fost găsit cu capetele zdrobite, iar în urma tragicului eveniment a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă

Cei doi se căsătoriseră în 2022, în luna august și trăiau o frumoasă poveste de iubire. Din păcate viața lor a fost persecutată cu brutalitate.

Pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă

Familia lui Nicu Pepene l-ar face vinovat de dubla crimă pe un vecin, văr de-al lor cu probleme psihice. Astfel, principalul suspect pentru atrocitatea de la Bran este o rudă de-a bărbatului ucis cu brutalitate.

Autoritățile au aflat de la părinții pomierului că atacatorul, bolnav psihic, ar fi avut câteva divergențe din cauza unui gard, potrivit Antena3 CNN:

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis.

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“, a declarat tatăl acestuia.

Altercația dintre rude a fost confirmată și de frate lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

Reprezentanții Parchetului și Poliției Stațiunii Bran se află și acum la locuința celor doi soți. Ancheta continuă cu speranța că se va captura criminalul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: