Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pe frigider scria „Nu deschideți!”, dar tinerii curioși au ales să-l deschidă. Au regretat amarnic, ce se ascundea înăuntru. VIDEO

Pe frigider scria „Nu deschideți!”, dar tinerii curioși au ales să-l deschidă. Au regretat amarnic, ce se ascundea înăuntru. VIDEO

Mai mulți tineri au avut parte de șocul vieții lor când au dat de un frigider abandonat pe care scria „Nu deschideți”. Văzându-l ca pe o adevărată provocare și mânați de curiozitate, grupul de prieteni a decis să nu țină cont de “avertisment”. Au regretat amarnic, bine că a rămas totul filmat!

Frigiderul fusese abandonat la marginea unei alei. Însă ce le-a trezit imediat curiozitatea tinerilor a fost că pe el era scris mare “Nu deschideți”. Chiar și ușile erau bătute în cuie. Dintr-un motiv aparent întemeiat, persoana care a aruncat frigiderul avertiza că nu e cazul să fie deschis.

Pe frigider scria „Nu deschideți!”, ce se ascundea înăuntru

Gașca de prieteni s-au echipat “corespunzător” pentru operațiunea de deschidere a misteriosului frigider cu mesaj. Înarmați cu sculele potrivite și pungi de plastic care să le acopere mâinile, au început să scoată cuiele de la uși. Adrenalina a fost la cote maxime!

Fără prea mult chin, tinerii au reușit să deschidă frigiderul. Și au regretat amarnic! Frigiderul era o adevărată… bombă. Au găsit înăuntru mâncare veche, deja mucegăită, dar și sticle cu lichide care deja se solidificaseră.

Oripilați, nu au stat prea mult pe gânduri după ce au văzut ce se ascunde înăuntrul frigiderului și i-au bătut la loc ușile în cuie.

Paul a urcat filmările pe YouTube și a făcut lumină în cazul frigiderului misterios: „Prietenul nostru a cumpărat o proprietate, iar frigiderul a fost găsit într-una dintre încăperi, marcat cu mesajul „nu deschide”. Peste tot erau gunoaie până la genunchi, locul nu a mai avut curent electric de vreo șapte ani. Frigiderul a fost scos afară ca să fie ridicat de mașina de gunoi pentru deșeuri mari. Cineva a postat o poză cu frigiderul pe Reddit și așa se face că a devenit “responsabilitatea” noastră să îl deschidem pentru a descoperi ce e înăuntru.”

Unul dintre prietenii lui Paul a comentat pe video: „Cel puțin nu este un cadavru”.

Imaginile cu frigiderul misterios au strâns aproape 1.700.000 de ori de vizualizări pe Youtube.

Etichete: