Redactia.ro
Home » Monden » Piedone, gest emoționant. Edilul a surprins o bunicuță care a împlinit 100 de ani

Piedone, gest emoționant. Edilul a surprins o bunicuță care a împlinit 100 de ani

GALERIE FOTO (7)Piedone, gest emoționant.

Piedone, gest emoționant. Primarul Sectorului 5 a reușit să impresioneze o femeie care abia a împlinit 100 de ani. Cu această ocazie, Piedone a mers acasă la bătrână cu un tort, și un buchet imens cu 101 trandafiri. De asemenea, edilul i-a înmânat și suma de 2.500 de lei pentru a fi folosiți la renovare.

Piedone, gest emoționant. Edilul a surprins o bunicuță care a împlinit 100 de ani

Piedone, gest emoționant. Cristian Popescu Piedone și-a impresionat urmăritorii de pe rețelele de socializare, după ce și-a rupt din timpul său pentru a vizita o bătrână, locatar al sectorului 5, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de viață. Edilul a cumpărat 101 trandafiri, dar și un tort pentru a o sărbători, printre altele. De asemenea, primarul a postat și un mesaj emoționant pe Facebook, îndemnându-i pe toți să-și facă timp pentru a-și vizita bunicii. „Dacă o aveți în preajmă… fericiți sunteți! Eu… o păstrez în amintiri, și-n gânduri… Și-o regăsesc în toate bunicile lumii largi. Mi-e dor de ea. Și de mama mi-e dor… Amandouă îmi sunt îngeri păzitori! Știu, crede-ți-mă, totul și despre mine și despre VOI… Îmi lipsesc atât de mult… Dar le simt și dragostea și parfumul și îmbrățișarea… Am trecut puțin pe la florărie și pe la cofetărie!. „Am prins o sută de trandafiri roșii, plus unul alb, într-un buchet! Și-am luat-o la pas mărunt…Am făcut popas și la cofetărie. Și-am luat și-un tort dulce, ca toți bunicii! Și șampanie am luat… C-am auzit că-i centenar în marea noastră familie din 5. Și-am vrut să o cunosc pe distinsa doamnă Cecilia!””, a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Piedone i-a oferit 2.500 de lei

Cristian Popescu Piedone a descris-o pe veterana Cecilia ca fiind o femeie elegantă, frumoasă și cu ochi blânzi. Totodată, Piedone a mărturisit că aceasta îi amintește de bunica sa. „Pentru EA… a fost și un mic dar din partea NOASTRĂ!NOI, administrativul, laolaltă cu Consiliul Local și cetățenii cu inima buna, i-am dus doamnei Cecilia un mic dar!Că i-am aflat năpasta prin care a trecut… Încă-i mai sunt pereții afumați de foc, oameni buni. Încă-i mai seamănă casa c-o hrubă… Și când ai o sută de ani, meriți liniște și-un jilț nobil, de aristocrat, pentru meditație și confort, nicidecum o odaie povară…În memoria bunicilor care nu ne mai sunt în case… ne-am angajat să-i facem casa lună, să se învârtă, desigur, după soare! La mulți ani, sănătosi, stimată doamnă Cecilia! Dragilor, Știți… sunt vremuri dure! Le trăim cu toții! Astăzi încercăm să răzbim, mâine… doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă!Corect sau incorect, așa-s vremurile…Aveți grija de bunici, iubiți-vă copiii, soțiile, soții, părinții, frații, prietenii, amicii! Iubiți-vă și respectați-vă familia! Trăiți momentul, bucurați-vă de prezent!Nu vă certați, că timpul e prea scump… Mâine poate fi altfel pentru fiecare!Dumnezeu să fie mereu lângă noi!”, a mai scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Pentru că apartamentul în care bătrâna locuiește împreună cu nepoata sa a fost afumat de un incendiu, edilul a dorit că contribuie financiar pentru ca imobilul să fie renovat. Astfel, Primăria Sectorului 5 și Consiliul Local i-au înmânat doamnei Cecilia suma de 2.500 de lei.

 

Etichete: