Redactia.ro
Home » Știri » Poza zilei. Ce postează vedetele pe Instagram

Poza zilei. Ce postează vedetele pe Instagram

GALERIE FOTO (4) Vedete pe Instagram

Cine, ce a mai postat în mediul online? Haideți să vedem!

Vica Blochina

Fosta balerină e destul de activă în mediul online, așa că nu și-a neglijat contul de Instagram nici în vacanță. Aceasta e plecată în Egipt, alături de Oana Roman, dar și de fiul ei, Edan.

Vica Blochina și fiul ei, Edan
Vica Blochina și fiul ei, Edan

Astfel, cea mai recentă fotografie din mediul online e chiar una cu fiul său, acum în vârstă de 14 ani. Fanii au remarcat imediat cât de bine seamănă adolescentul cu tatăl său, Victor Pițurcă, iar comentariile au curs neîncetat.

Laura Cosoi

Tot în vacanță este și Laura Cosoi. Aceasta se relaxează alături de familia sa într-un resort de lux în Dubai. De acolo, ea le-a dat de veste fanilor ei că fiica cea mică, Vera, a împlinit 8 luni.

Vera, fetita Laurei Cosoi
Vera, fetița Laurei Cosoi

După cum era de așteptat, fanii i-au lăsat nenumărate urări de bine. Curios e că, printre aprecieri, s-a numărat și cea a Ginei Pistol. Pesemne, cele două blondine se au foarte bine, cu toate că Laura Cosoi este fosta iubită a lui Smiley. Cine știe, poate, peste ani, fiica lui Smiley și a Ginei va avea o frumoasă relație de prietenie cu cele două fetițe ale Laurei Cosoi…

Cove

Dacă n-ar fi postat această fotografie de pe contul lui oficial, sigur puțini fani l-ar fi recunoscut pe Cove din această ipostază. Celebrul prezentator a făcut publică o imagine din copilărie, pentru a-i ura la mulți ani tatălui lui.

Cove fotografie din copilarie
Cove, alături de tatăl său

„La mulți ani, tata! Te iubesc foarte mult! #70”, a fost urarea care a însoțit inedita fotografie din mediul online.