Redactia.ro
Home » Monden » Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina: ”M-a binecuvântat Dumnezeu”

Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina: ”M-a binecuvântat Dumnezeu”

GALERIE FOTO (3)Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina

Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina. Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că urmează să aducă pe lume un copil. Corina C. a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care o are cu soțul Anamariei Prodan.

Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina: ”M-a binecuvântat Dumnezeu”

Presupusa amantă a lui Reghe a confirmat sarcina. Antrenorul de fotbal și Anamaria Prodan au confirmat despărțirea, deși în urmă cu patru luni își reînnoiau jurămintele. Impresara a declarat că nu mai există cale de împăcare între ea și tatăl copilului ei. Vedeta este de părere că a fost trădată și umilită de Reghe, motiv pentru care nu poate trece peste aceste lucruri. Corina C. a vorbit pentru prima dată despre relația cu Reghe și sarcina sa.

Tânăra a confirmat faptul că urmează să aducă pe lume un copil. ”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral.

Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a explicat Corina Caciuc pentru Cancan.ro.

Corina C.

Anamaria Reghecampf, despre averea pe care o va împărți cu Reghe

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre despărțirea de Reghecampf. Vedeta a spus că, din moment ce au apărut poze cu antrenorul și iubita sa pe Internet, pot fi un cuplu.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că soțul ei i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. ”Eu am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi fake de instagram, că ei nu și-au dorit niciodată să apară în presă, că e ceva cumplit pentru ea ce se întâmplă și nu se știe de unde au apărut aceste poze. Probabil că sunt un cuplu, din moment ce toată presa a primit poze de la el. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue drumul pe care eu i l-am dat, pentru că noi am mers pe un drum incredibil și am fost o echipă neajutată de nimeni și alături de mine Reghecampf a ajuns să fie cel mai tânăr antrenor care a jucat finală de Champions League. Acolo l-am lăsat eu pe Laurențiu Reghecampf. ”Mi s-a cerut de către soțul meu să renunț la nume”, a spus Anamaria Prodan.

Totodată, impresara a declarat că Laurențiu va pleca din această relație cu salariul de la Universitatea Craiova și cu un apartament în Dubai. Anamaria a precizat că întreaga avere este lăsată de mama sa, regretata Ionela Prodan.

Etichete: