Redactia.ro
Home » Monden » Presupusa amantă a Prințului William a rupt tăcerea. Ce a spus despre zovnurile apărute în presă

Presupusa amantă a Prințului William a rupt tăcerea. Ce a spus despre zovnurile apărute în presă

Lady Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, a rupt tăcerea după ce zvonurile despre o aventură între ei au luat amploare. La 40 de ani, ea este căsătorită cu David Cholmondeley, marchiz de Cholmondeley, în vârstă de 63 de ani, și a fost acuzată că ar avea o idilă cu moștenitorul tronului britanic. Zvonurile au atins apogeul după ce Kate Middleton, soția lui William, a dispărut din viața publică pentru a se recupera după o operație.

Pentru a clarifica situația, Rose Hanbury a emis un comunicat prin avocații săi, spunând că toate zvonurile despre o aventură cu Prințul William sunt „complet false”. Deși speculațiile datează din 2019, ele au fost reînviate recent în urma intervenției chirurgicale a prințesei Kate. Această absență îndelungată a lui Kate Middleton a alimentat și mai mult curiozitatea publicului.

Absența de câteva luni a prințesei a ridicat semne de întrebare cu privire la starea căsniciei sale cu Prințul William. În talk-show-ul „The Late Show”, jurnalistul Stephen Colbert a glumit despre aceste speculații, subliniind agitația publicului privind dispariția lui Kate Middleton. „Internetul presupune că absența lui Kate ar putea avea legătură cu faptul că soțul ei ar avea o aventură”, a afirmat el.

Colbert a făcut referire în glumă la Rose Hanbury ca fiind „Marchiza de Cholmondeley”, sugerând că acesta ar fi un nume potrivit pentru cealaltă femeie din viața Prințului William. A continuat să facă haz de speculațiile care datează din 2019, adăugând că William ar fi răspuns „cu râs” la acuzațiile de infidelitate aduse de Kate.

Apoi, prezentatorul american l-a imitat pe William, folosind un accent britanic și spunând „Ha ha, imaginează-ți că am o aventură!”. Aceste comentarii au accentuat titlurile tabloidelor, care sugerau că zvonurile despre o relație între William și Rose Hanbury ar fi la un nivel maxim.

Reprezentanții lui Kate Middleton au clarificat pentru publicația Page Six că ea se află în continuare în perioada de recuperare după o „operație abdominală planificată”. Aceasta a precizat că prințesa nu își va relua îndatoririle regale până la Paște, permițându-i să se refacă complet.

Deși speculațiile despre o presupusă aventură continuă să facă valuri, Rose Hanbury a respins în mod hotărât acuzațiile. Ea se concentrează pe familie și pe îndatoririle sale sociale, încercând să se distanțeze de acest scandal.

Prințul William, la rândul său, nu a comentat public acuzațiile, însă surse apropiate susțin că acesta rămâne devotat familiei și își susține soția în această perioadă dificilă. Căsnicia sa cu Kate Middleton rămâne, în ochii lor, un model de stabilitate.

În timp ce opinia publică așteaptă o clarificare definitivă, unii cred că zvonurile vor continua să circule în absența unei declarații oficiale din partea Palatului Kensington. Speculațiile și scandalurile sunt adesea inevitabile pentru membrii familiei regale, dar devotamentul rămâne o prioritate pentru prințul William și Kate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini