Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră

Prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră

GALERIE FOTO (2)

De mai bine de o săptămână, fanii designerului se roagă neîncetat să audă vești bune din partea lui. Din fericire, acestea n-au întârziat să apară. Adrian Minune a făcut publică prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră.

Adrian Minune și Cătălin Botezatu sunt prieteni

Deși puțini știu, pe cei doi îi leagă o prietenie îndelungată. De aceea, nu e de mirare că Adrian Minune a fost cel care le-a dat de veste fanilor despre starea de sănătate a designerului. Ba mai mult, cântărețul a postat și prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră.

Pot să pronunț cuvantul ăasta: șmecheri, fiecare în profesia lui e nr .1 din poza asta😘😘”, “Te pupăm și îți dorim tot binele din lume 🤗💖💖🤩”, “Te pup, cumetre! Să îți trăiască tot ce îți dorești”, sunt trei dintre comentariile strânse de fotografia postată de Adrian Minune.

Prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră

În imaginea respectivă, făcută publică pe rețelele de socializare, Cătălin Botezatu apare destul de pozitiv, având un zâmbet larg. Pesemne, recuperarea merge ca la carte, iar designerul se simte deja mai bine.

Prima fotografie cu Cătălin Botezatu după ce s-a operat de tumoră

Amintim că celebrul designer a suferit o operație la colon, după ce i-a fost descoperită o tumoră. „Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»”, a povestit Cătălin Botezatu, aproape cu lacrimi în ochi, de pe patul de spital din Turcia.

Citește și Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

Loading...