Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac: „De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi”

Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac: „De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi”

GALERIE FOTO (3)

Radu Ayan, băiețelul de doar 2 ani dispărut din județul Botoșani, a fost regăsit în siguranță după o dispariție îngrijorătoare. Găsit de trei ofițeri de poliție la o distanță de aproape trei kilometri de casa sa, copilul era vizibil afectat, fiind desculț și înfrigurat. Iată detaliile!

Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut

În urma descoperirii, Radu Ayanurmează să fie supus unor controale medicale amănunțite. Tatăl său, ajuns rapid la locul descoperirii, a exprimat o profundă gratitudine față de toți cei implicați în căutare, subliniind sentimentul de recunoștință față de divinitate pentru reîntoarcerea fiului său.

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, potrivit observatornews.ro. 

Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac când a fost găsit

După mai bine de 24 de ore de căutări neîntrerupte, în care s-au utilizat tehnologii avansate precum dronele și termoviziunea, precum și asistența câinilor de urmă și a unui elicopter, micul Radu a fost în sfârșit găsit. Acțiunile de căutare au inclus și alerte RO-ALERT trimise în zona respectivă.

Radu, care se afla în vizită împreună cu familia la o cunoștință din localitatea Tudora, a dispărut în mod misterios, declanșând o amplă mobilizare pentru găsirea sa. Eforturile susținute ale tuturor celor implicați au culminat cu succes, copilul fiind acum pe cale de a fi reunit cu familia sa.

Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac când a fost găsit, potrivit sursei citate.

„Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi ale întregii comunităţi, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat şi va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate. Mulţumim tuturor celor care au participat la activităţile de căutare: reprezentanţi MAI, voluntari şi jurnalişti!”, a transmis, luni după-amiază, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

Sursa foto: Sursa foto: Captură ecran observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: