Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul Anamariei Prodan. „Nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf”

Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul Anamariei Prodan. „Nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Una dintre cele mai așteptate reacții ale momentului în privința divorțului lui Reghe este cea a lui Gigi Becali. Acesta a dat declarații abia acum despre inițiativa lui Laurențiu Regehcampf de a divorța de Anamaria Prodan. Ce spune milionarul din Pipera despre cel mai fierbinte subiect din presă.

Ce spune Gigi Becali despre divorțul Anamariei Prodan

De ce ceva vreme, Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt la cuțite. Motivul? Transferul lui Denis Man care a fost intermediat de Giovanni Becali. Gigi Becali a fost contactat în vederea unui răspuns legat de divorțul finilor săi. Acesta a fost foarte tranșant în declarații și a precizat că nu vrea să se bage în acest subiect, deoarece nu este interesat dacă cei doi divorțează sau nu. Ba mai mult, milionarul din Pipera a spus că se face că nici nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf în această situație.

Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine.„, a fost declarația lui Gigi Becali.

Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

“ Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Etichete: