Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecherul

Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul s-a stins din viață în urmă cu două zile. Celebrul cioban de pe youtube a fost depus la capela din satul Gârbova, iar cei ce-l apreciau puteau veni să îi aducă un ultim omagiu.

A murit la 34 de ani

Este un moment tragic atât pentru familie cât și pentru cei ce-l îndrăgeau pe Ion Șmecherul. Bărbatul a murit foarte tânăr dintr-un lucru pe care-l putea controla. Conform declarațiilor rudelor acesta s-a stins din viață din cauza alcoolului. Rudele, prietenii, cei ce l-au apeciat, dar și apropiații au venit deja încă de seara trecută pentru a-i aduce flori și pentru a-i aprinde o lumânare la căpătâi.

Toată lumea se aștepta ca familia Sterp să fie la căpătâiul ciobanului, dar ei au lipsit. Nici măcar un membru al familiei nu a fost la priveghi.

priveghiul ion smecherul

Familia Sterp șocată de moarte lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul, pe numele lui Ion Mocan, apărea adesea în vlogurile familiei Sterp. Atât Iancu, cât și Culiță au transmis mesaje pe rețelele sociale legate de moarte bărbatului. Ei sunt foarte afectați și el pare rău că acesta și-a găsit sfârșitul în acest mod.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp.

Etichete: