Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Cercel. Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere

Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Cercel. Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere

GALERIE FOTO (7)Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Cercel. Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere

Este jale și durere la căpătâiul celebrului artist Petrică Cercel. Familia și prietenii suferă cumplit pentru omul care a plecat prea devreme dintre noi. Cuvinte grele se aud urlata de cei care s-au adunat să-și ia un ultim rămas bun de la cel care a încântat pe toată lumea cu vocea sa.

Petrică Cercel va fi înormântat duminică, 19 septembrie

Regretatul artist va fi condus astăzi pe ultimul drum. Locul de veci al artistului se află în Cimitirul Ghencea, acolo unde a avut loc și priveghiul. Familia și-a dorit ca în aceste vremuri triste să aibă parte de liniște și intimitate, limitând accesul celor străini.

Familia a îmbrăcat sicriul în flori albe

Familia regretatului cântăreț a decis ca sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui Petrică Cercel să fie îmbrăcat în flori albe. La fel este și decorul din jurul sicriului.

sicriu petrica cercel
Sicriul lui Petrică Cercel este îmbrăcat în flori albe

Coroană imensă din trandafiri și cu chipul său, depusă lângă sicriul manelistului

S-au strâns foarte mulți oameni la cimitirul Ghencea din București, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al manelistului Petrică Cercel. Apropiații îi aduc un ultim omagiu cântărețului, celui pe care l-au iubit și l-au divinizat în toți acești ani.

O coroană imensă de trandafiri roși pe care apare chipul manelistului stă lângă în curtea capelei, lângă sicriul fără viață al cântărețului plecat mult prea devreme dintre noi. Familia, rudele, colegii de breaslă vin cu flori și lumânări să-și ia rămas bun de la Petrică Cercel.

Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Cercel. Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere

Ionuț Cercel urlă de durere după tatăl său: ”S-a dus floarea mea. Tăticul meu”

Imaginile dureroase de la priveghiul artistului Petrică Cercel au ajuns peste tot. Familia este alături de cel care le-a fist stâlpul casei și suferă cumplit. Ultimele clipe alături de acesta sunt foarte dificile, mai ales pentru copiii lui. Unul dintre aceștia, Ionuț Cercel, este devastat de pierderea celui care a fost suportul lui în viață

”S-a dus floarea mea. Tăticul meu. Frumusețea mea, tăticuțul meu! Mi-ai luat pofta de viață, măi tată”, sunt cuvintele strigate de fiii celebrului artist.

Cei care au vrut să participe la priveghiul lui Petrică Cercel s-au îmbrăcat în alb

Așa cum familia a cerut, toți cei care vor veni să-i aducă un ultim omagiu lui Petrică Cercel trebuie să fie îmbrăcați în alb, iar asta se și întâmplă în aceste momente la priveghiul marelui artist, potrivit imaginilor publicate de spynews.ro. Daniel Ionescu, cunoscut și ca Daniel Cameramanu, a postat în urmă cu o zi un mesaj pe contul său de Facebook, în care a prezentat condoleanțe familiei și a spus și că va exista o regulă strictă la priveghiul cântărețului. Se pare că toți cei care vor să participe la priveghi au fost rugați să vină îmbrăcați într-o cămașă albă sau tricou alb.

”Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, a scris Daniel Ionescu, cunoscut ca Daniel Cameramanu.

Unde are loc priveghiul cântărețului Petrică Cercel

Trupul neînsuflețit al regretatului artist Petrică Cercel a fost depus la Capela din Cimitirul Ghencea, acolo unde va fi înmormântat mâine. În aceste momente, familia și prietenii urlă de durere lângă trupul fără viață al cântărețului, care a plecat mult prea devreme de lângă noi.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel

Cei care l-au cunoscut pe manelistul Petrică Cercel nu pot concepe faptul că acesta a fost răpus de virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Sorinel Puștiu se numără printre persoanele cu care Petrică Cercel avea o prietenie specială. Artistul a declarat că ultima oară când a vorbit cu el, acesta nu se simțea bine, dar avea încredere că se va face bine.

”Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă. Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a declarat Sorinel Puștiu la Antena Stars.

Petrică Cercel a cântat despre familie în ultima melodie

Ultima melodie lansată de Petrică Cercel a fost cu doar două zile până să se îmbolnăvească. El cânta despre familia lui, despre cât de fericit e alături de soție și copii, dar și despre tot ceea ce a clădit în această viață. Cântărețul a avut mereu o relație foarte bună cu familia sa și mereu se emoționa când vorbea despre soția lui, Ana, sau despre cei trei băieți pe care îi aveau împreună: Ionuț, Florin și Amy. De asemenea, Petrică Cercel avea și 5 nepoți pe care îi iubea nespus.

La ce vârstă a murit Petrică Cercel

Mulți au fost surprinși de vestea trecerii în neființă a lui Petrică Cercel, dat fiind faptul că artistul era destul de tânăr. Mulți s-au întrebat, așadar, ce vârstă avea artistul când a murit. Potrivit surselor apropiate familiei, cântărețul ar fi avut în jur de 49-50 de ani.

Petrică Cercel nu credea în coronavirus

Înainte să contracteze nemilosul virus, artistul nu credea în coronavirus. De aceea, atunci când a acuzat primele stări de rău, acesta a pus semnele bolii pe baza unei răceli banale. Acesta a refuzat o vreme serviciul medical, preferând să se trateze acasă.

Etichete: