Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini și declarații ale lui Liviu Dragnea după ce a fost eliberat: ”O perioadă de chin și suferință”

Primele imagini și declarații ale lui Liviu Dragnea după ce a fost eliberat: ”O perioadă de chin și suferință”

GALERIE FOTO (3) Liviu Dragnea iese din închisoare!

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fost eliberat, joi, de la Penitenciarul Rahova. Iată primele imagini și declarații cu acesta, după ce a ieșit din închisoare.

Primele imagini și declarații ale lui Liviu Dragnea după ce a fost eliberat: ”O perioadă de chin și suferință”

”A fost o perioadă de chin și suferință” a spus Liviu Dragnea la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a fost eliberat după o perioadă de doi ani petrecuți după gratii, din cei trei ani și jumătate dați cu executare. La ieșirea din penitenciar, Liviu Dragnea a fost așteptat de presă și inclusiv de partenera lui, Irina Tănase.

„A fost o perioadă de chin și suferință. Asta a fost aici. Abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. (…) Am intrat nevinovat” , a spus Liviu Dragnea, miercuri, 15 iulie, după ce a fost eliberat din închisoare.

Irina Tănase, după ce Liviu Dragnea a fost eliberat

Irina Tănase a primit vestea eliberării iubitului ei cu mare bucurie: „Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus irina Tănase pentru Antena 3. De altfel, înainte de această declarație, Irina Tănase a postat pe Instagramul său un citat din Eric Emmanuel Schmith. „Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost arestat pe 27 mai 2019 și condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Fostul lider PSD a fost arestat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Cât timp a stat închis, Liviu Dragnea a făcut mai multe cereri de eliberare, dar care i-au fost respinse. A avut și conflicte cu cei de la penitenciar, pentru că nu l-ar fi lăsat să muncească la atelierul auto, după ce a acordat fără permis un interviu video fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: