Redactia.ro
Home » Monden » Primii bani făcuți de Eva Măruță! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are „job” la doar 5 ani

Primii bani făcuți de Eva Măruță! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are „job” la doar 5 ani

Primii bani făcuți de Eva Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți mândri de copiii lor. Eva și David Măruță au devenit la fel de cunoscuți precum părinții lor, iar toate aparițiile  în mediul online îi șochează pe internauți. Cum au apărut cei doi copii ai cuplului?

Primii bani făcuți de Eva Măruță! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are „job” la doar 5 ani

La numai cinci ani, Eva și David Măruță au propriul lor „job”. Ambii sunt pasionați de vlogging și au numeroase de video-uri alături de părinții lor, Andra și Cătălin Măruță. Se pare că cei doi le calcă pe urme părinților, ba mai mult, reușesc să-și câștige proprii bani.

În același timp, Eva pare interesată de muzică, în timp ce David se axează pe video-gaming, iar toate acestea le fac cu mare drag în timpul liber, pentru că David este în clasa a III-a, iar Eva este la grădiniță. Recent, cei doi au surprins pe toată lumea. Copiii Andrei s-au implicați în cadrul unei campanii pentru un lanț de supermarketuri, cei doi fiind transformați în rock-eri cu o atitudine inegalabilă.

Eva a fost surprinsă cu părul roșu, galben și portocaliu, cu creastă și haine accesorizare asemenea rock-erilor, iar David a purtat o perucă blondă, fiind pictat și imbrăcat în argintiu. Apariția celor doi a făcut senzație în mediul online!

Sa invatam de la cei mici sa ne bucuram de fiecare experienta la maximum! ❤️ David | Eva | Carrefour

Publicată de Andra pe Miercuri, 30 septembrie 2020

Povestea de dragoste dintre Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar de atunci iubirea dintre cei doi este la fel ca în prima zi. Povestea celor doi a începutu cu o prietenie care ulterior s-a transformat într-o relație de iubire. Se întâlneau deseori la evenimente și se pare că șansa de a deveni iubiți le-a format o familie fericită.

Fiind în lumina reflectoarele amândoi, Cătălin și Andra s-au sprijinit reciproc, fiind aproape unul de celălalt în momentele grele. Cei doi au avut o nuntă intimă și elegantă, fiind înconjurați de prieteni și apropiați. Acum, au doi copii, David de 9 ani și Eva care are cinci ani.

Loading...