Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Prințul Charles și Lady Di au avut o fiică secretă? Culisele acestui secret

Prințul Charles și Lady Di au avut o fiică secretă? Culisele acestui secret

GALERIE FOTO (2)

Prințul Charles și Lady Di au avut o fiică „secretă”? Culisele unui presupus scandal de la Palatul Buckingham! Detalii neștiute nici măcar de membri „seniori” ai familiei regale britanice.

Prințul Charles și Lady Di ar fi avut un al treilea copil?

Potrivit DailyMail, Prințesa Diana ar fi fost „testată” de Regina Elisabeta înainte de a intra în sânul familiei regale. Chipurile, aceasta a trecut printr-un test de fidelitate pentru a demonstra ca poate furniza moștenitori coroanei înainte de a fi acceptată drept soția Prințului Charles.

Iar pentru asta, în decembrie 1980, i s-au recoltat ovule pentru a se face o fertilizare în vitro. Asta doar pentru a vedea dacă ea și Charles erau compatibili și dacă pot, într-adevăr, asigura linia de succesiune la tronul britanic. Experimentul a fost un adevărat succes, iar embrionul urma să fie distrus. Numai că – surpriză – unul dintre medicii care au asistat la procedură a păstrat embrionul.

Embrionul a fost implantat în pântecele soției medicului

Pare-se, embrionul a ajuns să fie implantat în pântecele soției medicului respectiv, aceasta devenind mamă surogat pentru cuplul princiar. Desigur, aceștia n-au avut nicicând habar de cele întâmplate. Peste ani, cuplul a murit în urma unui accident rutier, iar fiica lor a aflat că aceștia nu erau părinții biologici.

Pe nume Sarah, tânăra se născuse în octombrie 1981 (la puțin timp după nunta lui Charles cu Diana). Tânăra și-a căutat părinții biologici, despre care a aflat că donase embrionul, dar a primit mesaje de amenințare în schimb. Speriată, femeia s-a mutat în SUA și nu a vrut să mai audă de această poveste.

Există, desigur, multe dovezi care susțin că această poveste este inventată de tabloide, deși Diana a confirmat recoltarea de ovule. Lady Di a susținut, dintodeauna, că ovulele nu au fost nicicând fecundate.

Loading...