Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală. Ducele de Sussex va participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală. Ducele de Sussex va participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

GALERIE FOTO (5) Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală (1)

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală. Harry a fost fotografiat în timp ce părăsea locuința sa din LA, îmbarcându-se pentru un zbor spre Marea Britanie. După câteva ore, ducele de Sussex a ajuns alături de familia regală, acesta încercând să nu fie surprins de presă. Printul Harry a avut o relație specială cu bunicul său, ducele de Edinburgh.

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală. Ducele de Sussex va participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie pentru a fi alături de familia Regală. Prințul Harry a fost surprins pe Aeroportul Heathrow, după ce a zburat din Los Angeles. Harry a sosit în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Ducele de Edinburgh. Harry a călătorit fără soția sa, Meghan Markle, fiind surprins părăsindu-și familia sâmbătă și debarcând un zbor de zece ore către Marea Britanie.

Conform presei britance, la sosirea sa, Harry ar fi fost întâmpinat de oamenii de securitate și condus la casa sa din Palatul Kensington, Nottingham Cottage. Este prima oară când Harry se întâlnește cu familia Regală, după ce el și soția sa s-au retras de la îndatoririle lor regale. În prezent, Meghan este însărcinată pentru a doua oară, urmând să aducă pe lume o fetiță în această vară, fiind sfătuită de medici să nu călătorească.

În mod normal, perioada de carantină pentru persoanele care intră în Marea Britanie este de zece zile, ceea ce ar însemna ca Harry să nu poată participa la înmormântarea bunicului său. Cu toate astea, lui Harry îi este permis să participe la funeraliile Prințului Philip, acesta fiind nepotul ducelui. Marea Britanie are scutiri încorporate pentru membrii familiei regale, pentru ca aceștia să participe la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Funeraiile prințului Philip vor avea loc la 17 aprilie, la Capela St. George de la Castelul Windsor, la ora locală 15.00.

În timp ce regina Elisabeta și prințul Philip s-au izolat la castelul Windsor, Meghan și prințul Harry au păstrat legătura cu cei doi. Recent, Harry povestea obișnuia să vorbească cu bunicii său prin intermediul Zoom-ului și a glumit despre modul în care regretatul prinț încheia apelurile prin închiderea laptopului. „El pur și simplu face” doof, L-au văzut și pe Archie alergând„, povestea printul Harry.

Ce spunea Regina Elisabeta despre soțul său

Familia Regală a Marii Britanii a împărtășit publicului un fragment din discursul Reginei, pe care l-a oferit în 1997, când ea și prințul Philip împlineau 50 de ani de căsătorie. „El (Prinţul Philip) a fost forţa mea în toţi aceşti ani. Iar eu şi toată familia, precum multe alte ţări, îi vom fi recunoscători pentru totdeauna. Mai mult decât ar fi îndrăznit să pretindă el vreodată, mai mult decât ne putem închipui”, a spus Regina Elisabeta. În luna noiembrie, cuplul regal a împlinit 73 de ani de căsnicie.

Regina Elisabeta si Printul Philip

Prințul Philip s-a stins din viață pe 9 aprilie, decesul său fiind anunțat de Palatul Buckingham. „Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, se arată în declarați Palatului Buckingham.