Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Louis refuză să îl țină de mână pe tatăl său, prințul William, în prima zi de școală VIDEO

Prințul Louis refuză să îl țină de mână pe tatăl său, prințul William, în prima zi de școală VIDEO

În prima zi de școală, Prințul Louis a fost surprins în timp ce îi refuza mâna tatălui său. Micuțul are un caracter puternic, unic și consideră în multe situații că nu are nevoie de ajutor din partea părinților săi. Iată imaginele care au făcut înconjurul internetului!

Prințul Louis refuză să îl țină de mână pe tatăl său, prințul William, în prima zi de școală

Prințul Louis arată că este un băiat mare acum, în timp ce împinge în mod hilar mâna tatălui său la prima ieșire la școală. Tânărul din Cambridge a părut încrezător în timp ce a mers pentru prima dată la școală.

Fiind cel mai tânăr membru al familiei Cambridge, prințul Louis își începe noua școală de 17.000 de lire sterline pe an, alăturându-se fratelui său, prințul George, în vârstă de nouă ani, și surorii sale, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, la școala Lambrook din Berkshire.

În timp ce Prințul William și Kate Middleton merg mână în mână cu copiii lor, așa cum au făcut-o și în anii precedenți, Prințul Louis, în vârstă de patru ani, poate fi văzut respingând mână tatălui său, în timp ce se îndreaptă spre școală.

Kate îi ține de mână pe prințul George și Louis, în timp ce prințul William, care se află lângă Louis, o ține de mână doar pe prințesa Charlotte.

Odată refuzat, Prințul William îl mângâie drăgăstos pe ceafă pe Prințul Louis, în timp ce se îndreaptă spre școală.

Ce spun internauții despre gestul prințului Louis

Un fan a susținut că clipul este „atât de fals și pus în scenă”, dar a adăugat: „Micul Louis se dă de gol. Iubesc modul în care a împins mâna tatălui. Personalitate aici…”;

Un alt fan a scris: „O unitate de familie solidă , iar un al treilea fan a glumit: „Prințul William: Încercând să-l țină de mână pe Prințul Louis și explicându-i de ce este o idee bună. Prințul Louis: Nu, mulțumesc, eu sunt Boss Baby (copilul șef)”.

Iar un al patrulea fan a notat: „Cred că Prințul Louis va conduce acea școală cât ai zice pește! Toți sunt atât de drăguți!!! Sper să aibă un an școlar grozav!”.

 

 

Sursa foto: Captură ecran TalkTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: