Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William își plănuiește deja încoronarea. Ce schimbări majore este dispus să facă viitorul rege: ”Va arăta diferit!”

Prințul William își plănuiește deja încoronarea. Ce schimbări majore este dispus să facă viitorul rege: ”Va arăta diferit!”

GALERIE FOTO (2) Prințul William își planifică propria încoronare

La nici două săptămâni de la încoronarea regelui Charles, fiul său cel mare și moștenitorul tronului în același timp, prințul William, este în toiul pregătirilor pentru propria sa încoronare. Informația a fost făcută publică de către o sursă apropiată a Familiei Regale.

În viitor, prințul de Wales va avea ocazia să devină suveranul Marii Britanii, tocmai de aceea este esențial ca acesta să se gândească foarte bine la cum vor decurge lucrurile. William a luat parte activ la festivitatea de încoronare a tatălui său, motiv pentru care știe în acest moment ce îl așteaptă. Din acest motiv este gata să producă o serie de schimbări semnificative.

Prințul William își planifică încoronarea

Dacă pe data de 6 mai sute de mii de persoane au asistat la încoronarea regelui Charles, iată că în acest moment se vorbește deja despre evenimentul care îl va face pe William suveranul Marii Britanii. Prințul de Wales este hotărât să facă o serie de schimbări în ceea ce privește ceremonia sa de învestire.

O sursă apropiată a Familiei Regale a menționat că William va dori ca evenimentul să fie unul cât mai modern și mai adaptat vremurilor în care trăim. Astfel, cel mai probabil viitorul rege ar putea renunța la unele obiceiuri și tradiții vechi, precum „omagiul poporului”, eveniment care a fost destul de controversat la ceremonia din data de 6 mai 2023.

„El chiar se gândește, cum facem ca încoronarea lui să se simtă relevantă în viitor? El este conștient de faptul că, peste 20 de ani sau atunci când îi va veni timpul, încoronarea trebuie să fie modernă, dar și unificatoare pentru națiune și Commonwealth. Cred că încoronarea lui va arăta și se va simți destul de diferit. Nu există nicio modalitate de a merge pe acel traseu sau ceva asemănător”, a declarat o sursă apropiată prinţului.

Regele Charles al III-lea, alături de fiul său William, prințul de Wales, și de nepotul său, prințul George
Regele Charles al III-lea, alături de fiul său William, prințul de Wales, și de nepotul său, prințul George

Ce spune prințul William despre propria încoronare

În trecut, prințul William a mai abordat subiectul legat de propria sa încoronare. Mai exact, în 2016, când Regina Elisabeta a II-a a împlinit frumoasa vârstă de 90 de ani, acesta menționat faptul că își dorește să modernizeze pe cât posibil totul. Astfel, moștenitorul tronului este gata să dezvolte într-un fel sau altul tradițiile și obiceiurile vechi, adaptându-le la vremurile în care trăim.

„Mă gândesc des la modul în care ne vom dezvolta și vom deveni moderni. Cred că familia regală trebuie să se modernizeze și să se dezvolte pe măsură ce merge și trebuie să rămână relevantă. Aceasta este provocarea pentru mine, cum pot face familia regală relevantă în următorii 20 de ani?”, a declarat prințul William.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: