Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Motociclistul își dorea să se căsătorească cu asistenta TV

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Motociclistul își dorea să se căsătorească cu asistenta TV

GALERIE FOTO (4)

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Fanii celor doi au primit o veste proastă. Deși păreau îndrăgostiți și se mutaseră împreună, povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cosmin Cazacu se pare că a ajuns la final. Motociclistul voia să se căsătorească cu asistenta TV.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Motociclistul își dorea să se căsătorească cu asistenta TV

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Internauții așteptau cu nerăbdare ca Ramona Olaru și Cătălin Cazacu să facă marele pas în relație, dar se pare că povestea de dragoste s-a încheiat. Vacanța petrecută în Zanzibar, de Revelion, s-a sfârșit într-un mod atipic pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Conform paginii de Instagram „Viperele Vesele”, cei doi s-ar fi despărțit la puțin timp de la întoarcerea în România. Asistenta TV și sportivul au decis să scoată de la follow pe rețelele de socializare și să șteargă fotografiile pe care le aveau împreună.

După ce au oficializat relația, Cătălin Cazacu a vorbit de multe ori despre planurile de căsătorie pe care le avea cu asistenta tv. Cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță motociclistul dezvăluia că își dorește să facă nunta în 2022. „Nu mai sunt burlac ca anul trecut, pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă.„, spunea Cazacu cu puțin timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Părea că relația celor doi decurgea bine, mai ales înainte să plece în vacanță. Dar după întoarcerea din vacanță, asistenta de la Antena 1 și motociclistul și-au spus ”Adio!”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar, alături de prieteni, având parte de momente de neuitat. Cu toate astea, ruptura dintre cei doi ar fi intervenit în momentul în care au apărut neînțelegeri în cuplu, iar în Zanzibar s-ar fi certat.

Invitat în emisiunea lui Măruță, Cazacu a evitat să vorbească despre Ramona Olaru, povestind cum au stat lucrurile în vacanța din Zanzbar. Acesta a povestit că el a muncit în noaptea dintre ani, în schimb Ramona s-a distrat de minune. “Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm, a mai declarat Cătălin Cazacu”, în carul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Cum s-au cunoscut Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a suferit foarte mult în urma despărțirii de Cuza, de la Noaptea târziu. Ulterior, blondina părea că și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Cazacu. Cei doi s-au cunoscut în 2018, devenind prieteni foarte buni. Motociclistul a povestit în cadrul unei emisiuni despre momentul în care a cunoscut-o pe Ramona Olaru.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi.

Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: