Redactia.ro
Home » Monden » Rar o vezi așa! Cum arată vedeta în costum de baie după 3 sarcini? Multe femei o invidiază

Rar o vezi așa! Cum arată vedeta în costum de baie după 3 sarcini? Multe femei o invidiază

Laura Cosoi arată incredibil după cea de-a treia naştere. Vedeta şi-a revenit repede, iar acum se bucură din plin de cele trei minuni ale sale într-o vacanță de vis. Iată cât de bine arată în costum de baie!

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie după 3 sarcini

Îndrăgita actriță, Laura Cosoi arată fabulos și mai ales în costum de baie! Aceasta are o siluetă armonioasă și parcă nici nu-ți vine să crezi că a a avut parte de trei sarcini. Aceasta a spus întotdeauna că pe ea, kilogramele în plus nu au supărat-o și că își va accepta mereu corpul! Iată că atât în perioada sarcinilor cât și după, vedeta arată fantastic de bine!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere”, a măturisit Laura Cosoi, pentru viva.ro

Laura Cosoi, vacanță de vis cu familia

Laura Cosoi a plecat într-o escapadă de vis alături de frumoasa ei familie. Aceasta a povestit că a avut parte de momente de neuitat alături de micuțe și că experiența de pe litoralul bulgăresc a fost chiar surprinzător de plăcută!

„Mai sunt câteva zile din vacanța noastră pe litoralul bulgăresc. Acum, trăgând linie, sincer vă spun că nu știu ce aș fi facut cu copiii în altă parte, ma refer la fix aceasta formulă, în această etapă a vieții noastre.

Probabil alergam transpirați să căutam umbrele și șezlonguri, dă copiii cu crema, pune-le pălăria, scoate jucăriile, când ne-am fi instalat, probabil că ar fi fost deja prânzul.

Apoi caută restaurant, iar ele obosite și lipsite de răbdare ar fi cerut 2-3 feluri de mâncare de care nu s-ar fi atins. Ia înghețata, lasă sucul, hai la somn si de la capăt!

Practic, îmi spunea cineva când am zis că plecăm în vacanță, „vacanta e pentru copii, voi sunteți în cantonament” Și chiar așa a fost!”, a scris actrița pe Instagram 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

 

Sursa foto: lauracosoi
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: