Redactia.ro
Home » Stil de viață » Răspunsul inedit al unei fetițe la întrebarea cât fac 9 x 9. Învățătoarea i-a chemat de urgență părinții la școală

Răspunsul inedit al unei fetițe la întrebarea cât fac 9 x 9. Învățătoarea i-a chemat de urgență părinții la școală

GALERIE FOTO (3) Răspunsul inedit al unei fetițe la întrebarea cât fac 9 x 9. Învățătoarea i-a chemat de urgență părinții la școală

Lucrările de control dau emoții oricărui elev, indiferent de cât de pregătit este. Însă, această fetiță din Chicago a uimit o lume întreagă nu numai cu inteligența ei, ci și cu creativitatea. Răspunsul ei la întrebarea cât fac 9 x 9 a făcut-o pe învățătoare să-i cheme părinții de urgență la școală.

Ce a scris fetița în lucrarea de control la întrebarea cât fac 9 x 9

Maggie Ciara, care era elevă în clasa a III-a, și-a uimit învățătoarea cu răspunsurile date într-o lucrarea de control. După ce a rezolvat un exercițiu amplu, eleva a dat un răspuns total neașteptat. Deși trebuia să spună cât fac 9 x 9, eleva a răspuns simplu cu… „Hossa”.

lucrarea de control a lui maggie
Răspunsul fetiței la cât fac 9 x 9 = „Hossa”

Atunci când a corectat lucrarea de control, învățătoarea n-a știut cum să interpreteze răspunsul fetiței. Surprinsă că exercițiul fusese rezolvat corect, însă răspunsul nu putea fi catalogat în niciun fel, învățătoarea și-a confruntat eleva. Întrebată ce reprezintă „Hossa”, dar și care e răspunsul la 9×9, fetița a răspuns că 81 și că acel număr este fix cel pe care îl poartă pe tricou jucătorul de baschet Marian Hossa.

Ce i s-a intâmplat fetiței după răspunsul „Hossa”

Învățătoarei nu i-a venit să creadă că eleva s-a gândit tocmai la asta. N-a avut încotro decât s-o puncteze pentru răspuns și să-I facă povestea cunoscută. Părinții au fost informați și au fost mândri de creativitatea fiicei lor.

În timp, povestea a devenit virală, iar pe Maggie a așteptat-o o surpriză și mai mare: și-a întâlnit idolul. Marian Hossa a fost mai mult decât încântat s-o cunoască pe admiratoarea sa, la trei ani distanță după ce aflase de pe internet despre isprava sa. „Nu-mi vine să cred că după 3 ani l-am cunoscut. Este uimitor că-și amintește de mine.”, a declarant Maggie după întâlnirea cu idolul său.

Cât despre Hossa, acesta i-a scris un email fetiței în care îi spunea că povestea ei i se pare cool. „Faptul că s-a gândit în timpul unui test la matematică la Hossa arată cât de pasionați sunt fanii precum Maggie. Mă face să mă gândesc cât de norocoși suntem noi ca jucători să avem fani ca Maggie”, a scris Hossa, în acel mesaj direcționat către Maggie.