Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Alexei Eram după ce Mario Fresh a apărut în brațele Mirei în ultimul lor videoclip. S-a crezut că cei doi s-au despărțit

Reacția Alexei Eram după ce Mario Fresh a apărut în brațele Mirei în ultimul lor videoclip. S-a crezut că cei doi s-au despărțit

GALERIE FOTO (2)

Artiștii sunt nevoiți uneori să facă uneori anumite sacrificii pentru munca lor, iar Mario Fresh a fost în ultima săptămâna ținta publicului său. După ce videoclipul piesei „Deziubește-mă” a fost lansat în mediul online, s-a crezut că relația tânărului cu Alexia Eram a ajuns la final. Aceste zvonuri au fost provocate de ipostaza intimă în care a apărut în cadrul videoclipului alături de Mira, care a stârnit adevărate controverse. Alexia Eram a răspuns în cele din urmă fanilor îngrijorați, spunându-și părerea despre sărutul dintre iubitul său și colega sa de scenă.

Alexia Eram este o iubită geloasă

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de 4 ani, perioadă în care au crescut și s-au maturizat unul alături de celălalt. S-au cunoscut pe când erau doar niște adolescenți, însă sentimentele ce-i unesc au devenit cu fiecare an mai puternice. Cu toate că nu au încă planuri de căsătorie, cei doi nu au ascuns faptul că își văd viitorul împreună.

Ca orice poveste de iubire, relația celor doi nu a fost lipsită de certuri. Au avut diferite neînțelegeri, pe care le-au rezolvat însă cu succes de fiecare dată. Nu doar o dată tabloidele mondene au relatat cum fiica Andreei Esca și iubitul său s-au despărțit, dar de fiecare dată totul s-a dovedit a fi provocat de zvonuri nefondate.

Un lucru pe care publicul l-a putut observa la Alexia în calitate de iubită a fost faptul că este foarte geloasă. Mario are multe urmăritoare și fane, iar ea a fost afectată de atenția pe care acesta o primește.

„Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spun: e aceeași de trei ani… Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, a spus Mario Fresh pentru emisiunea TV la care a fost invitat.

Reacția Alexei Eram după ce Mario Fresh a apărut în brațele Mirei în ultimul lor videoclip

După lansarea videoclipului piesei „Deziubește-mă” în colaborare cu Mira, Mario Fresh a fost în atenția tuturor. Cei doi artiști au apărut în ipostaze tandre, ba chiar s-au și sărutat într-unul dintre cadre. Imaginile au devenit numaidecât virale în mediul online, publicul și-a dat cu părerea, iar concluzia multora dintre ei a fost una singură: Alexia Eram și iubitul său s-au despărțit.

Cei mai mulți au fost de părere că gelozia tinerei ar fi determinat-o să interzică lui Mario să apară într-o asemenea ipostază. Totuși, se pare că s-au înșelat, deoarece la câteva zile tânărul cântăreț a postat câteva imagini alături de iubita sa. Cei doi sunt încă împreună, iar fiica Andreei Esca a vorbit recent despre sărutul dintre Mario și Mira. în mod surprinzător, se pare că nu a avut nimic împotriva acestui lucru.

„E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei’, sunt cuvintele pe care i le-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh despre videoclip.

În cele din urmă, Alexia Eram a înțeles că relația cu un artist implică uneori și asemenea ipostaze. A acceptat situația, dovedind că-și susține iubitul în carieră indiferent de situație.

Etichete: