Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Iuliei Vântur după ce Salman Khan a fost văzut cu o altă femeie. Controversele din India privind apropierea dintre actor și brunetă

Reacția Iuliei Vântur după ce Salman Khan a fost văzut cu o altă femeie. Controversele din India privind apropierea dintre actor și brunetă

Iulia Vântur, cunoscuta prezentatoare din România, nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare. Aceasta a clarificat situația după ce iubitul său, actorul de la Bollywood Salman Khan, a fost surprins în compania unei alte femei. În ultimele săptămâni, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost sub lupa publicului, zvonurile despre o posibilă despărțire fiind tot mai frecvente.

Cine este femeia cu care s-a pozat Salman Khan?

Recent, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu Salman Khan și o femeie brunetă, ceea ce a stârnit numeroase speculații. Imaginea a fost distribuită masiv, iar internauții s-au întrebat cine este femeia misterioasă. Curiozitatea a fost rapid satisfăcută, deoarece fotografia era însoțită de un mesaj clarificator. Bruneta alături de care a fost văzut Salman Khan este Alizeh, nepoata sa. Alizeh este deja o figură cunoscută în lumea cinematografiei indiene, urmându-și unchiul în cariera artistică.

După ce a văzut fotografia, Iulia Vântur a reacționat imediat. Vedeta a repostat imaginea pe propriile sale rețele de socializare, etichetând-o pe Alizeh și adăugând o inimioară, demonstrând astfel relația apropiată pe care o are cu nepoata partenerului său de viață. Acest gest a fost bine primit de fani, care au apreciat deschiderea și clarificările oferite de Iulia.

Declarațiile mamei lui Salman Khan despre Iulia Vântur

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost intens mediatizată de-a lungul anilor. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, căsătoria lor nu s-a concretizat, ceea ce a alimentat speculațiile și controversele. Salman Khan a declarat de mai multe ori că nu intenționează să se căsătorească, după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri amoroase. Totuși, Iulia Vântur este foarte apreciată în India, atât de public, cât și de familia lui Salman.

Simona Kumar, o româncă stabilită de mulți ani în India, a oferit detalii despre popularitatea Iuliei în această țară. „Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeie care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar într-o postare pe mediile sociale.

Relația de lungă durată dintre Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc împreună în apartamentul acestuia din Mumbai de 10 ani, deși povestea lor de dragoste durează de mai bine de 12 ani. Cu toate acestea, cei doi nu par să fie grăbiți să facă pasul cel mare către căsătorie.

Ei sunt doi adulți. Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”, a mai adăugat Simona Kumar.

În concluzie, Iulia Vântur a clarificat rapid speculațiile apărute în urma fotografiei cu Salman Khan și Alizeh, demonstrând încă o dată relația solidă pe care o are cu actorul și familia acestuia. Deși zvonurile despre o posibilă despărțire continuă să apară, cei doi par să fie într-o relație stabilă și apreciată de cei din jur. Fanii cuplului pot fi liniștiți, știind că legătura dintre Iulia și Salman rămâne puternică, în ciuda provocărilor și speculațiilor din media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: