Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Ioniță de la Clejani după ce fiica sa a ieșit pozitivă la testul antidrog

Reacția lui Ioniță de la Clejani după ce fiica sa a ieșit pozitivă la testul antidrog

GALERIE FOTO (4) Reacția lui Ioniță de la Clejani după ce fiica sa a ieșit pozitivă la testul antidrog

Sâmbătă dimineața, Margherita de la Clejani a fost autoarea unui accident rutier petrecut pe strada Norilor din Capitală. În ciuda faptului că a fost vorba despre un incident minor, tânăra a fost dusă la Institutul de Medicină Legală pentru a i se preleva sânge în vederea stabilirii dacă a consumat sau nu droguri. Tatăl său, Ioniță de la Clejani, a aflat totul din presă și a avut o cădere nervoasă.

Reacția lui Ioniță de la Clejani după ce a aflat că fiica sa a ieșit pozitivă la testul antidrog

Margherita de la Clejani a acroșat un autoturism staționat în această dimineață, la ora 06:00. Polițiștii sosiți la fața locului au observant comportamentul bizar al tinerei și i-au făcut un test rapid antidrog. În urma acestui test, a reieșit că vedeta consumase heroină, spune Cancan.ro.

Ulterior, Margherita a fost dusă la IML pentru analize mai amănunțite. Părinții ei au aflat totul din presă și s-au prezentat la fața locului pentru a discuta cu organelle abilitate. Ioniță de la Clejani a dat presei și o primă declarație după ce a aflat ce s-a întâmplat cu fiica sa.

Ioniță de la Clejani, stupefiat că fiica sa ar fi consumat substanțe interzise

Artistul s-a prezentat direct la sediul Brigăzii Rutiere pentru a afla mai multe detalii despre cele întâmplate cu fiica sa, Margherita. Acostat de către jurnaliști, bărbatul și-a pierdut firea și a acuzat presa de false informații.

“Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor? Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Momentan, autoritățile nu au făcut o declarație oficială cu privire la acest caz. Incidentul încă se cercetează, așa că, cel mai probabil, în următoarele ore vom avea detalii mai clare cu privire la acest caz.

SURSA FOTO: CANCAN.RO

Loading...