Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Reacția nașului de cununie al lui George Burcea și-al Andreei Bălan

Reacția nașului de cununie al lui George Burcea și-al Andreei Bălan

GALERIE FOTO (4)

Odată cu zvonurile apărute în mass-media, au răsărit și primele reacții din rândul apropiaților lor. Nașul de cununie al lui George Burcea și-al Andreei Bălan, adică Aurelian Temișan, a fost printre cei care și-au exprimat părerea în mediul online. Acesta a preferat să posteze un mesaj „codat”, în care i-a transmis finului său câteva învățăminte.

Reacția nașului de cununie a lui George Burcea și-al Andreei Bălan

Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, au postat în mediul online un mesaj acid care pare să fie adresat lui George Burcea.

Cand cladesti o relatie si nu neaparat avand toate „conditiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar ca, in momente mai tensionate (inevitabil sa nu existe si asa ceva), sa iti pastrezi calmul si sa iti aduci aminte cate piedici ai intalnit pana sa ajungi aici. A jigni, a tipa sau a lua decizii la nervi, e facil dar poate fi daunator, ba chiar poate pune capat relatiei. Stati linistiti, la noi totul e ok. 🤗😘 Uitandu-ma in jur constat ca e atat de pretios sa iti creezi linistea in jur… incat restul devine planul doi.”, a fost mesajul postat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan) on

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, nași cuplului Andreea-Bălan și George Burcea

Cele două vedete au fost cei care i-au cununat pe Andreea Bălan și George Burcea, anul trecut. La momentul respectiv, Aurelian și soția sa s-au declarat onorați de alegerea făcută de cuplul îndrăgostit. „Azi e ziua cea mare pentru Andreea și George. Pregătesc mașina, sunt la spălătorie. Noi suntem nașii. Să ne trăiască finii, sunt așa frumoși.

Iar Andrea este una dintre cele mai muncitoare persoane pe care le-am întâlnit eu în viața asta. Pe cât e de mică, pe atât e de energică. Așa că merită tot ceea ce are și a muncit mult pentru ceea ce are. La 16:30 e biserica. Doamna Davidescu știe programul foarte bine”, a spus artistul.

Loading...