Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

GALERIE FOTO (2) Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă. Așa ceva nu s-a mai văzut până acum și pare de-a dreptul incredibil. Diana este polițistă într-o comună din Suceava! Are bani și vine zilnic la serviciu cu un BMW!

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti. O tânără polițistă care conducea zilnic BMW- ul său, a făcut atac de panică și a leșinat când i s-a cerut să se urce la volanul Loganului , din dotarea secţiei la Suceava. A fost chemată o ambulanță pentru a fi consultată. În urma consultului, doctorii au decis că nu era necesară transportarea la spital, însă aceasta a insistat.

Citește și: Mesajul cutremurător publicat de fiul premierului Albaniei, după ce logodnica sa a murit în timpul cutremurului

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Astfel, Diana a fost transportată la spital cu salvarea. După un timp petrecut acolo, femeia a fost adusă la secția de poliție cu aceeași salvare, s-a urcat în BMW-ul X3 al ei și a plecat acasă. Ba chiar mai mult, pentru această întâmplare, femeia și-a luat și un concediu medical.

A fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru, scrie cancan.ro

 

Loading...