Redactia.ro
Home » TV » Realitatea se vede din nou: a intrat pe Digi RCS-RDS într-un timp record

Realitatea se vede din nou: a intrat pe Digi RCS-RDS într-un timp record

realitatea

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, s-a închis miercuri seară, la ora 23.59, o dată cu expirarea licenței audiovizuale. O parte dintre programe pot fi urmărite pe noul post, Realitatea Plus, care de vineri după amiază poate fi văzut și la televizor.

Realitatea Plus a intrat pe Digi RCS-RDS vineri, 1 noiembrie, chiar în locul Realității TV. Se întâmplă la doar 2 zile de când postul de știri a încetat emisia.

Companiile de cablu nu s-au înghesuit miercuri să preia postul de televiziune Realitatea Plus, continuatorul Realitatea TV, în ciuda istoriei îndelungate a televiziunii și a notorietății pe care o au jurnaliștii care activează sub brandul Realitatea. Companiile de cablu au difuzat mira imediat după miezul nopții. Deocamdată, Digi RCS-RDS este singura companie care a preluat Realitatea Plus.

Realitatea TV s-a închis miercuri noaptea. Realitatea Plus a început emisia online

După ce și-a întrerupt emisia, Realitatea TV a devenit Realitatea Plus și a putut fi urmărită online. Până vineri la prânz, pentru că cel mai mare cablist din România – Digi RDS-RCS – a decis s-o includă în grila de programe, chiar în locul fostului post.

CNA a respins, marți, cererea Realitatea Media de prelungire a licenței Realitatea TV , luând în considerare situația juridică și a datoriilor companiei, pentru care instanța a cerut falimentul. Fără licență, Realitatea TV şi-a întrerupt emisia la miezul nopții. Totuşi postul nu dispare, ci îşi modifică numele.

Victor Ponta, acuzații grele împotriva lui Gușă și Hoandră, după închiderea televiziunii Realitatea TV

CNA a aprobat modificarea structurii serviciului Realitatea Plus, unde reprezentanții televiziunii au spus că se va muta în mare parte programul postului Realitatea TV, potrivit realitatea.net.

Realitatea TV a fost prima televiziune din România dedicată știrilor. A apărut în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoană, apoi devenind primul post românesc de ştiri.

Loading...