Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles al III-lea, asaltat de românce! I-au adus un cadou uriaș

Regele Charles al III-lea, asaltat de românce! I-au adus un cadou uriaș

GALERIE FOTO (2) Regele Charles al III-lea, asaltat de românce! I-au adus un cadou uriaș

Regele Charles al III-lea a fost asaltat de românce în Valea Zălanului! Acestea i-au adus un cadou uriaș, iată despre ce e vorba.

Regele Charles al III-lea, asaltat de românce! I-au adus un cadou uriaș

Regele Charles al III-lea este în continuare în Valea Zălanului din Covasna și iese în fiecare zi să se plimbe prin natură. Mai multe femei dintr-o localitate vecină s-au mobilizat să îi facă o surpriză și i-au pregătit ceva. Este vorba despre o plăcintă uriașă, la care au lucrat cu orele.

Plăcinta este oferită în satele din Covasna numai la evenimente importante cum ar fi nunțile și botezurile.

Localnică: „E o prăjitură. Să mai vină aici că e foarte frumoasă zona asta”, a spus ea, potrivit Digi24.

Foto: captură Digi24

Charles al III-lea se va bucura de pacea şi liniştea domeniului său de la Valea Zălanului, iar marţi se va întâlni u locuitorii din Viscri, aflat la 100 de kilometri distanţă. Atras de cele câteva străzi de pământ, de căruţele trase de cai şi de casele viu colorate, Charles şi-a cumpărat prima casă acolo în 2006, care acum a fost transformată într-un mic muzeu dedicat pasiunii sale pentru botanică, potrivit Agerpres.

Charles al III-lea a descris această „legătură intimă” cu România, unde se simte ca acasă, vineri, cu ocazia unei recepţii la palatul prezidenţial din Bucureşti.

Regele Charles al III-lea a declarat vineri, în alocuţiunea susţinută la Palatul Cotroceni, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, că a ajuns să iubească România, cultura şi arta, patrimoniul, istoria, peisajele şi biodiversitatea.

El a spus în limba română: „Ţară de glorii, ţară de dor!”, fiind aplaudat de oficialii prezenţi la eveniment. Legăturile noastre de prietenie sunt mai puternice astăzi decât oricând de-a lungul istoriei şi abia aştept să îmi joc şi eu rolul în strângerea lor şi mai puternic, pe viitor, a mai spus regele, potrivit sursei menționate anterior.

Regele Charles al III-lea, asaltat de românce! I-au adus un cadou uriaș
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: