Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta nu a mers niciodată la școală. Totuși, a avut parte de cea mai bună educație

Regina Elisabeta nu a mers niciodată la școală. Totuși, a avut parte de cea mai bună educație

Crescută ca membră a familiei regale și ca prințesă – deși nu se aștepta să ajungă monarh – se poate presupune că tânăra Prințesă Elisabeta a avut parte de cea mai bună educație disponibilă. Deși acest lucru ar putea fi adevărat, Majestatea Sa nu a mers niciodată la școală. 

De ce Regina Elisabeta nu a mers niciodată la școală

Probabil că nu v-ați imaginat că Regina a frecventat o școală publică gratuită în copilărie, dar nici nu a mers la o școală privată. Spre deosebire de copiii ei – Prințul Charles a început la școala Hill House din Londra cu o săptămână înainte de a împlini opt ani, înainte de a frecventa Cheam Preparatory School și Gordonstoun, ca și tatăl său (via Who) – Majestatea Sa a fost educată în altă parte.

Regina Elisabeta a avut parte de cea mai bună educație acasă

La fel ca majoritatea copiilor regali de dinaintea ei, viitoarea regină – alături de sora ei, Prințesa Margareta, a fost educată acasă de către profesori particulari, scrie presa straină. Au avut o guvernantă, Marion Crawford și o serie de alți tutori care s-au ocupat de educația lor. Iată de ce.

Regina a fost educată de cei mai buni tutori la palat

Tradiția dicta ca copiii regali să nu meargă la școală. Încă din epoca Tudorilor, fiul lui Henric al VIII-lea, Prințul Edward, a fost educat într-o școală de palat alături de alți paisprezece băieți, toți fii de aristocrați, școala fiind creată chiar de rege. Fiica sa, Elisabeta I, a primit lecții alături de fratele ei, fiind totodată îndrumată de mai mulți savanți și, deși materiile studiate de copiii regali au evoluat de-a lungul anilor, acestea erau în continuare predate acasă.

Fiind o prințesă, Elisabeta a II-a a fost educată acasă, fiind învățată să citească de către mama ei și rămânând doar la citit, scris, franceză, cântat la pian și dansat până la împlinirea vârstei de șapte ani, înainte ca guvernanta ei, Marion Crawford, să preia ștafeta. Odată ce a devenit următoarea în linia de succesiune la tron, în 1936, educația ei s-a extins, deoarece a început să ia lecții cu mai mulți tutori experimentați.

Regina Elisabeta, începutul sfârșitului pentru școlarizarea acasă

Acesta a fost începutul sfârșitului școlarizării acasă pentru copiii regali. Regina și-a trimis proprii copii la școală, iar nepoții și strănepoții ei i-au urmat exemplul, urmând școala alături de alți copii. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: