Redactia.ro
Home » TV » Revine Xena? Ce spune actrița Lucy Lawless, la 53 de ani, despre revenirea în costumul de Prințesa Războinică

Revine Xena? Ce spune actrița Lucy Lawless, la 53 de ani, despre revenirea în costumul de Prințesa Războinică

GALERIE FOTO (5)

Vă amintiți de Xena, Prințesa Războinică? Serialul a făcut furori în anii ’90 și în România. Însă iată ce spune actrița Lucy Lawless, la cei 53 de ani, despre posibilitatea de a reveni la rolul care a consacrat-o.

În vârstă de 53 de ani, actrița neo-zeelandeză Lucy Lawless, care a cunoscut celebritatea odată cu rolul din serialul „Xena: Prințesa Războinică”, a făcut recent câteva declarații despre posibilitatea de a reveni în pielea îndrăgitului personaj.

Revine Xena? Ce spune actrița Lucy Lawless

Deși puțini știu, Lucy Lawless joacă acum într-un nou serial și se declară obosită de presiunea de a îmbrăca din nou costumul de Xena, prințesa războinică.

Lucy Lawless a obținut rolul principal în seria polițistă My Life Is Murder, ajuns deja la sezonul 2. Întâmplarea face ca, recent, actrița de 53 de ani să se reîntâlnească cu fosta colegă de platou din serialul Xena. Este vorba de nimeni alta decât Renée O’Connor sau Gabrielle, așa cum o știu toți fanii serialului.

Întrebată dacă au luat în calcul o reluare a serialului Xena, la 20 de ani de la terminarea lui, actrița Lucy Lawless a mărturisit că au vorbit și despre acest lucru. Însă, se pare că povestea Prințesei Războinice pare încheiată.

„Se poate să fi vorbit. Nu-mi amintesc. Nu e o prioritate să vorbim despre asta, fiindcă oamenii discută deja de ani de zile și suntem cam obosite de această discuție”, a mărturisit Lucy Lawless pentru metro.co.uk. Cu toate acestea, actrița a adăugat, însă, că nimic nu e exclus.

Xena, rol obținut din întâmplare

Lansat în septembrie 1995, Xena s-a bucurat de la început de un real success. Vreme de șase sezoane, până în 2001, serialul a fost lider de audiență.

Doar o întâmplare a făcut ca Lucy Lawless să obțină rolul care a consacrat-o. Totul s-a datorat celor două episoade jucate în Hercules: The Legendary Journeys, unde a interpretat rolul Lysia.

Actrița n-a fost prima alegere pentru producătorii serialului Xena. Lucy Lawless a primit rolul doar după ce actrița Vanessa Angel, inițial aleasă pentru rolul de Xena, s-a îmbolnăvit chiar înainte de filmări.

Lucy Lawless, la 53 de ani

Cât despre viața personală a celei care a interpretat-o pe Xena, Lucy se pare că a avut noroc în dragoste.

Lucy Lawless s-a căsătorit, încă din 1998, cu Robert G. Tapert, nimeni altul decât producătorul executiv al serialului Xena: Prințesa Războinică. Cuplul are doi băieți, pe numele de Julius Robert Bay și Judah Miro.

Actrița neo-zeelandeză a mai fost căsătorită cu Garth Lawless, între 1988-1995, cu care o are pe fiica Daisy.

Etichete: