Redactia.ro
Home » Știri » Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip. Artistul i-a șocat pe fanii săi

Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip. Artistul i-a șocat pe fanii săi

GALERIE FOTO (3) Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip (1)

Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip. Celebrul artist continuă să-și șocheze fanii. Vedeta și-a surprins fanii cu un look nou în clipul video pe care l-a lansat în urmă cu o zi pe Youtube. Ricky Martin și-a făcut apariția cu barba albă, schimbându-și foarte mult înfățișarea.

Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip. Artistul i-a șocat pe fanii săi

Ricky Martin, de nerecunoscut în noul videoclip. Celebrul artist latino și-a șocat toți fanii cu înfățișarea sa. Ricky Martin probabil s-a plictisit așa că a ales să-și schimbe look-ul. Artistul și-a decolorat barba, iar aspectul său s-a schimbat total. Acesta a postat în urmă cu câteva săptămâni pe Instagram, o fotografie în care le arăta internauților schimbarea sa. „Când te plictisești, te decolorezi”, a scris Ricky Martin în descrierea imaginii.

Cu toate astea, fanii acestuia credeau că este o decizie de moment, iar vedeta va reveni la stilul său anterior. Însă, Ricky a continuat cu surprizele! Artistul latino și- lansat noua melodie în colaborare cu Carlos Vives, intitulată Cancion Bonita, iar în urma cu o zi a postat pe Youtube videoclipul piesei. Artistul are în contiuare barba albă, fiind total schimbat. În timp ce unii internauți i-au spus că îl prinde noul look, alții i-au transmis că barba blondă nu i se potrivește deloc pentru că îl face să pară mai bătrân. Au existat și comentarii care i-au sugerat artistului să ducă schimbarea la un alt nivel și să-și vopsească și părul.

Cum și-a dat seama Ricky Martin că este atras de bărbați

În urmă cu câțiva ani, inimile a milioane de fane din întreaga lume avea să se frângă după ce Ricky Martin a anunțat că este gay. Multe dintre acestea încă mai suspină după marele cântăreț, dar, din păcate Ricky este atras de bărbați. Acesta este căsătorit din 2017 și are o familie minunată.

Cu toate că lumea s-a obișnuit cu orientarea sexuală a vedetei, mulți nu știu cum și-a descoperit această atracție. Ricky Martin și-a anunțat publicul orientarea sexuală în 2010, după ani de speculașii privind sexualitatea sa. Acesta a declarat pentru o revistă că până atunci s-a axat pe cariera sa. „Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult. (…) Evitam chiar să stau şi să am o relaţie cool cu nişte producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine şi-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea„, a spus cântăreţul.

Artistul latino a dezvăluit că a suferit foarte mult pentru că și-a ascuns sexualitatea. A decis să spună adevărul întregii lumi după ce s-a îndrăgostit de John Travolta. „Când am văzut scena în care John Travolta purta doar lenjerie de corp, am încremenit. Se ridică de pe scaun şi apoi se aşeza din nou. M-am întrebat: <<Hmmm, oare sunt gay?>> Apoi am văzut acelaşi film de opt ori la rând, fără să ştiu de ce”, a mărturisit Martin. În prezent, Ricky Martin este căsătorit cu sirianul Jwan Yosef și au împreună patru copii.